Хлібці з Цибулею
3 відгуки
100 г
Є в наявності
Чим особливі хлібці з цибулею?
- Хрусткі хлібці з цибулею — це тонкі хрумкі скибочки з насіння.
- Здоровий та смачний замінник магазинного крекеру та печива.
- Не містять глютен та тваринних продуктів.
- Зручно брати з собою у дорогу, на навчання або роботу.
Про глютен
Наші хлібці — безглютенові.
Та через те, що зберігаються на одному складі з іншими продуктами, можуть містити сліди глютену.
Такі хлібці можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як вживати хлібці з цибулею?
- Як самостійну страву або ж з салатами, супами, соусами.
- Ці хлібці стануть у пригоді при приготуванні корисних канапе з сиром чи овочами.
- 2-3 хлібці достатньо, щоб втамувати голод.
- Ними можна смачно похрумтіти під фільм чи серіал.
- Дуже смачно макати чи помастити їх грибною намазкою.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
льон білий, зелена гречка, насіння соняшника, цибуля (4%), сіль / Україна.
на 100 г: білки — 17 г, жири — 31 г, вуглеводи — 27 г. Калорійність — 450 ккал.
Зберігати при температурі від 0 до + 20°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
12 місяців.