


Хлорела (порошок)
9 відгуків
389 грн 150 г
150 г
Під замовлення (1 доба)
Хлорела / Китай.
на 100 г: білки — 56 г, жири — 6,7 г, вуглеводи — 11,2 г. Калорійність — 328 Ккал.
12 місяців
Що таке хлорела? Чим вона особлива?
- Хлорела — одноклітинна водорість, невибаглива до умов існування, тому поширена всюди: прісні водойми, моря, ґрунт.
- Джерело хлорофілу, який знищує вільні радикали та канцерогени, завдяки своїм антиоксидантним властивостям.
- Має практично однакову формулу з молекулою гемоглобіну —підтримує печінку, допомагає у боротьбі з анемією.
- Хлорела здатна очищати та відновлювати організм, бо може вбирати і виводити токсини, радіоактивні речовини, важкі метали (свинець, ртуть тощо).
- Водорість багата на магній, кальцій, залізо та бета-каротину.
- Клітковина, що міститься у хлорелі покращує травлення та засвоєння корисних речовин з їжі.
- Хлорела є природнім антибіотиком.
- Активно синтезує білки, жири, вуглеводи та вітаміни. В сухому вигляді містить 50% білка, 10% жирів та 30% вуглеводів, тому є чудовою альтернативою для вегетаріанців.
Як вживати хлорелу?
- Спробуйте використовувати хлорелу в якості додатку до приготовлених перших та других страв, додавати в соки, різноманітні напої.
- Для задоволення добової потреби у вітамінах та мінералах достатньо щодня приймати по 5 г хлорели (детальніше про прийом хлорели в розділі "Рецепти").
- Рекомендуємо дотримуватись правила — 2 тижні вживання та 1 тиждень перерви.
Чого не варто?
- Не варто вживати під час вагітності та періоду годування грудьми.
- Не варто вживати при автоімунних захворюваннях та в разі, якщо у вас підвищена чутливість до йоду.
- Не вживати при індивідуальній непереносимості.
Вживання хлорели:
- Для задоволення добової потреби у вітамінах та мінералах достатньо щодня приймати по 5 г хлорелли (7 - 12 таблеток);
- При вживанні хлорелли рекомендується пити багато води для кращого виведення шлаків з організму;
- Ви можете використовувати хлорелу в якості додатку до приготовлених перших та других страв, а також додавати в соки, різноманітні напої;
- Для профілактики в перший місяць приймайте хлорелу двічі на добу. Найкраще вживати її на голодний шлунок перед сніданком;Поступово кількість хлорели можна збільшувати до 10г на день. За допомогою поступового введення хлорели в раціон організм легко звикає до нового продукту та здатен ефективно його засвоювати.
- Співвідношення порошкової хлорели та хлорелли в таблетках є дуже різним, адже 100 г сухої хлорели відповідає 320 таблеткам;
Рекомендуємо дотримуватись правила - 2 тижні вживання та 1 тиждень перерви.
Вживання хлорели:
- Для задоволення добової потреби у вітамінах та мінералах достатньо щодня приймати по 5 г хлорелли (7 - 12 таблеток);
- При вживанні хлорелли рекомендується пити багато води для кращого виведення шлаків з організму;
- Ви можете використовувати хлорелу в якості додатку до приготовлених перших та других страв, а також додавати в соки, різноманітні напої;
- Для профілактики в перший місяць приймайте хлорелу двічі на добу. Найкраще вживати її на голодний шлунок перед сніданком;
Поступово кількість хлорели можна збільшувати до 10г на день. За допомогою поступового введення хлорели в раціон організм легко звикає до нового продукту та здатен ефективно його засвоювати.
- Співвідношення порошкової хлорели та хлорелли в таблетках є дуже різним, адже 100 г сухої хлорели відповідає 320 таблеткам;
Рекомендуємо дотримуватись правила - 2 тижні вживання та 1 тиждень перерви.
Крем-суп “Зелений бриз”
Інгредієнти:
Шпинат — 600 г
Зелений горошок — 250 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Зелена гречка — ½ склянки
Овочевий бульйон або питна вода — 500 мл
Духм'яний перець (горошок) — 3 шт
Гвоздика — 3 шт
Хлорела порошок — 2 ч.л.
Гарбузове насіння - 1 ст.л.
Приготування:
1. У овочевий бульйон чи воду додайте нарізану моркву, шпинат, зелений горошок, цибулю, а також спеції.
2. Варіть до повного розм'якшення моркви, після чого додайте зелену гречку та проваріть все ще 10 хвилин.
3. Залиште суп на 5-10 хв. для настоювання, а потім подрібніть все блендером.
4. У теплу страву додайте хлорелу.
5.Перед подачею додайте соняшникову сметанку.
6. Крем-суп подавайте, прикрасивши гарбузовим насінням.
Найкраще вживати у обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Зберігати в сухому прохолодному місці.