


Хлорела (порошок)
320 грн 150 г
150 г300 г BIG PACK
Під замовлення (1 доба)
Хлорела / Китай.
на 100 г: білки – 56 г, жири - 6,7 г, вуглеводи – 11,2 г. Калорійність – 328 Ккал.
12 місяців
Що таке ХЛОРЕЛА? Як її використовувати?
- Хлорела - унікальна водорість. Надзвичайно багате джерело необхідних організму вітамінів та амінокислот;
- Містить в 7 разів більше каротину, ніж містить шипшина та курага;
- Ви можете використовувати хлорелу в якості додатку до (вже приготованих) перших та других страв, а також додавати в соки, кисломолочні продукти та різноманітні напої;
- Для задоволення добової потреби у вітамінах та мінералах достатньо щодня приймати по 5 г хлорели (детальніше про прийом хлорели в розділі "Рецепти").
У чому сила ХЛОРЕЛИ?
- Хлорела - чудовий знеболювальний засіб та антиоксидант;
- Клітковина, що міститься у хлорелі покращує травлення та засвоєння корисних речовин з їжі;
- Хлорела має анти-ракові властивості, покращує зір, сприяє профілактиці застудних захворювань;
- Вживання хлорели допоможе вивести токсини з організму та захистить від діабету.
Чого не варто?
- Не варто вживати під час вагітності та періоду годування грудьми;
- Не варто вживати при автоімунних захворюваннях та в разі, якщо у Вас підвищена чутливість до йоду;
- Не вживати при індивідуальній непереносимості.
Вживання хлорели:
- Для задоволення добової потреби у вітамінах та мінералах достатньо щодня приймати по 5 г хлорелли (7 - 12 таблеток);
- При вживанні хлорелли рекомендується вживати багато води для кращого виведення шлаків з організму;
- Ви можете використовувати хлореллу в якості додатку до (вже приготованих) перших та других страв, а також додавати в соки, кисломолочні продукти та різноманітні напої;
- Для профілактики в перший місяць приймайте хлореллу двічі на добу. Найкраще вживати її на голодний шлунок перед сніданком;Поступово кількість хлорели можна збільшувати до 10г на день. За допомогою поступового введення хлорели в раціон організм легко звикає до нового продукту та здатен ефективно його засвоювати.
- Співвідношення порошкової хлорели та хлорелли в таблетках є дуже різним, адже 100 г сухої хлорели відповідає 320 таблеткам;
Рекомендуємо дотримуватись правила - 2 тижні вживання та 1 тиждень перерви.
Вживання хлорели:
- Для задоволення добової потреби у вітамінах та мінералах достатньо щодня приймати по 5 г хлорелли (7 - 12 таблеток);
- При вживанні хлорелли рекомендується вживати багато води для кращого виведення шлаків з організму;
- Ви можете використовувати хлореллу в якості додатку до (вже приготованих) перших та других страв, а також додавати в соки, кисломолочні продукти та різноманітні напої;
- Для профілактики в перший місяць приймайте хлореллу двічі на добу. Найкраще вживати її на голодний шлунок перед сніданком;
Поступово кількість хлорели можна збільшувати до 10г на день. За допомогою поступового введення хлорели в раціон організм легко звикає до нового продукту та здатен ефективно його засвоювати.
- Співвідношення порошкової хлорели та хлорелли в таблетках є дуже різним, адже 100 г сухої хлорели відповідає 320 таблеткам;
Рекомендуємо дотримуватись правила - 2 тижні вживання та 1 тиждень перерви.
Крем-суп “Зелений бриз”
Інгредієнти:
Шпинат — 600 г;
Зелений горошок — 250 г;
Цибуля ріпчаста — 1 шт;
Морква — 1 шт;
Зелена гречка — ½ склянки;
Овочевий бульйон або питна вода — 500 мл;
Духм'яний перець (горошок) — 3 шт;
Гвоздика — 3 шт;
Хлорела порошок — 2 ч.л.
Гарбузове насіння - 1 ст.л.
Приготування:
1. У овочевий бульйон чи воду додайте нарізану моркву, шпинат, зелений горошок, цибулю, а також спеції.
2. Варіть до повного розм'якшення моркви, після чого додайте зелену гречку та проваріть все ще 10 хвилин.
3. Залиште суп на 5-10 хв. для настоювання, а потім подрібніть все блендером.
4. У теплу страву додайте хлорелу.
5.Перед подачею додайте соняшникову сметанку.
6. Крем-суп подавайте, прикрасивши гарбузовим насінням.
Найкраще вживати у обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.