

Дієтична добавка DABUR CHYWANPRASH Чаванпраш
3 відгуки
260 грн 500 г
500 г
Немає в наявності
Амла, цукор, мед, масло гхі очищене, олія кунжуту, перець довгий, кардамон, імопея, діоскорея клубненосна, шатавари, ашваганда, сандал білий, тіноспора серцелисна, сіда серцелисна, паслін, якірці спанкі, айва бенгальська, сурмо цвіт індійський, патала, десмодіум гангський, пришнипарна / Індія
на 100 г: білки - 0,3 г, жири - 0,19 г, вуглеводи - 77,74 г. Калорійність - 314 ккал
24 місяці
Що таке чаванпраш?
- Чаванпраш — добавка, яку використовували в Індії ще 4000 років тому. Традиційно його готують з ягід, фруктів, лікувальних трав, олій та меду.
- Має м'який і солодкий смак стиглих фруктів.
- Не містить цукру та консервантів.
- Головний інгредієнт — олія амли. Вона багата на вітамін С, тому зміцнює імунну систему та виводить токсини.
- Топлене масло містить вітаміни та жирні кислоти, які попереджають запалення в організмі та проблеми з серцево-судинною системою.
- Кунжутна олія — джерело сезамолу і сезамінолу. Це антиоксиданти, які відновлюють мінеральний баланс в організмі і знижують ризик інфекційних захворювань.
Як вживати чаванпраш?
- Приймайте чаванпраш окремо від їжі:
- Дорослим — 1 ч.л. вранці та ввечері. Запивайте невеликою кількістю теплого молока або води;
- Дітям — 1/2 ч. л. вранці та ввечері. Запивайте молоком. - Приймати чаванпраш можна в будь-яку пору року, але найкраще в холодну пору та міжсезоння. В середньому курс прийому триває 50-100 днів, проте найкращий результат буде при регулярному прийомі.
- Дорослим — 1 ч.л. вранці та ввечері. Запивайте невеликою кількістю теплого молока або води;
- Дітям — 1/2 ч. л. вранці та ввечері. Запивайте молоком.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості компонентів.
- Вживати під час вагітності та годуванні грудьми.
- Вживати при гастриті з підвищеною кислотністю, цукровому діабеті, хронічному і гострому нефриті, піелонефриті.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.