

Кіноа червона
79 грн 200 г
200 г1 кг BIG PACK
Закінчується
Кіноа червона / Перу
на 100 г: білки – 14,1 г, жири - 6,1 г, вуглеводи – 64,1 г. Калорійність – 368 Ккал.
12 місяців
Що таке КІНОА ЧЕРВОНА та чим вона особлива?
- Кіноа — це зернова культура, яка є однією з найпопулярніших круп у світі.
- Вона не містить глютену та є дуже поживною.
- За своїми харчовими показниками кіноа найбільше наближена до материнського молока.
- Кіноа — ідеальна їжа для вегетаріанців, оскільки містить вдвічі більше білка, ніж рис та ячмінь.
- За смаком кіноа нагадує неочищений рис.
- Кіноа — крупа, яка містить усі необхідні організму мінерали та речовини: марганець, магній, фосфор, мідь, залізо, цинк, калій і кальцій, вітаміни групи В та Е.
- Має низький глікемічний індекс.
Як вживати КІНОА ЧЕРВОНА?
З кіноа можна готувати надзвичайно смачні:
- салати,
- каші,
- супи.
- салати,
- каші,
- супи.
Перед приготуванням рекомендується замочити крупу в холодній воді 1-2 год. — це позбавить її від гіркоти.
Чого не варто?
- Не варто вживати при захворюванні нирок, подагрі та індивідуальній непереносимості;
- Не варто зловживати кіноа, бо можуть виникнути проблеми з травленням і важкість.
Кіноа з чорносливом
Інгредієнти:
Кіноа — 1 скляна;
Вода питна — 2 склянки;
Банан — 1шт;
Чорнослив — 20 г;
Грецький горіх — 15 г;
Олія кокосова — ½ ст.л.;
Кориця — ½ ч.л.
Приготування:
1. Замочіть попередньо у теплій воді чорнослив на 30 хв.
2. Відваріть кіноа на воді протягом 15-20 хвилин на малому вогні у співвідношенні 1:2.
3. Наріжте банан, чорнослив та додайте олію, горіхи та корицю. Розмішайте і подавайте теплим.
Найкраще вживати в обідній час та спортсменам після тренувань.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Із цим товаром рекомендуємо

Куркума преміум свіжозмелена
50 г 50 г 58 грн