


Кіноа червона
4 відгуки
250 гbig pack 1 кг
-+
Під замовлення (1 доба)
Кіноа червона / Перу
на 100 г: білки — 14,1 г, жири — 6,1 г, вуглеводи — 64,1 г. Калорійність — 368 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
12 місяців
Що таке кіноа червона та чим вона особлива?
- Кіноа — це зернова культура, яка є однією з найпопулярніших круп у світі.
- Містить у великих кількостях: калій (563 мг), фосфор (450 мг), магній (196 мг) та кальцій (86 мг). Ці мікроелементи нормалізують роботу серця й судин та зміцнюють кісткову систему.
- Джерело вітамінів групи В і селену. Вони укріплюють нервову систему та мають легку седативну дію.
- Ідеальна їжа для вегетаріанців — містить всі 9 незамінних амінокислот та двічі більше білка (15грам), ніж рис і ячмінь.
- Кіноа багата клітковиною (10-15г на 100 г каші), а тому стимулює і налагоджує роботу кишківника.
- Джерело потужних антиоксидантів: кверцетину і сквалену. Вони знижують ризики хронічних захворювань та захищають наш організм.
- За смаком кіноа нагадує неочищений рис.
Про глютен
- Кіноа — безглютенова крупа.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Таку крупу можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Про глютен
- Кіноа — безглютенова крупа.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Таку крупу можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як вживати кіноа червону?
- Готуйте з кіноа смачні каші на рослинному молоці із горішками та супи.
- Можна додавати до овочевих салатів або готувати ресторанні боули із тофу та овочами. Смакота:)
- Чудово підходить для веганського плову або для фарширування овочів. Наприклад, перчиків чи помідорів.
- Перед приготуванням рекомендуємо замочити крупу в холодній воді на 1-2 год — це позбавить її від гіркоти і зробить більш мягкою.
- Після замочування варіть крупу 10-15хв. Співвідношення кіноа і води 1:2.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання кіноа при захворюванні нирок, подагрі.
Кіноа з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування:
1. Замочіть попередньо у теплій воді чорнослив на 30 хв.
2. Відваріть кіноа на воді протягом 15-20 хвилин на малому вогні у співвідношенні 1:2.
3. Наріжте банан, чорнослив та додайте олію, горіхи та корицю. Розмішайте і подавайте теплим.
Найкраще вживати в обідній час та спортсменам після тренувань.
Із цим товаром рекомендуємо

Куркума преміум свіжозмелена
7 відгуків
50 г
70 грн
грн

Паприка червона різана (солодка)
5 відгуків
100 г
80 грн
грн