Кіноа червона
Кіноа червона

Кіноа червона


80 грн 200 г
200 г1 кг BIG PACK Є в наявності
- +
Кіноа червона / Перу
на 100 г: білки — 14,1 г, жири — 6,1 г, вуглеводи — 64,1 г. Калорійність — 368 ккал.
12 місяців

Що таке кіноа червона та чим вона особлива? 

  • Кіноа — це зернова культура, яка є однією з найпопулярніших круп у світі.
  • Не містить глютен, тому її можуть вживати люди з алергією на клейковину.
  • Містить у великих кількостях: калій (563 мг), фосфор (450 мг), магній (196 мг) та кальцій (86 мг). Ці мікроелементи нормалізують робота серця й судин та зміцнюють кісткову систему.
  • Джерело вітамінів групи В і селену. Вони укріплюють нервову систему та мають легку седативну дію.
  • Ідеальна їжа для вегетаріанців — містить всі 9 незамінних амінокислот та двічі більше білка (15грам), ніж рис і ячмінь.
  • Кіноа багата клітковиною (10-15г на 100 г каші), а тому стимулює і налагоджує роботу кишківника.
  • Джерело потужних антиоксидантів: кверцетину і сквалену. Вони знижують ризики хронічних захворювань та захищають наш організм.
  • За смаком кіноа нагадує неочищений рис. 

Як вживати кіноа червону?

  • Готуйте з кіноа смачні каші на рослинному молоці із горішками та супи.
  • Можна додавати до овочевих салатів або готувати ресторанні боули із тофу та овочами. Смакота:)
  • Чудово підходить для веганського плову або для фарширування овочів. Наприклад, перчиків чи помідорів.
  • Перед приготуванням рекомендуємо замочити крупу в холодній воді на 1-2 год — це позбавить її від гіркоти і зробить більш мягкою.
  • Після замочування варіть крупу 10-15хв. Співвідношення кіноа і води 1:2.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання кіноа при захворюванні нирок, подагрі.

Детальніше



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Кіноа з чорносливом


Інгредієнти:

  1. Кіноа 1 скл.

  2. Вода питна 2 скл.

  3. Банан 1шт

  4. Чорнослив 20 г

  5. Грецький горіх 15 г

  6. Олія кокосова ½ ст.л.

  7. Кориця ½ ч.л.


Приготування:

1. Замочіть попередньо у теплій воді чорнослив на 30 хв.

2. Відваріть кіноа на воді протягом 15-20 хвилин на малому вогні у співвідношенні 1:2.

3. Наріжте банан, чорнослив та додайте олію, горіхи та корицю. Розмішайте і подавайте теплим.


Найкраще вживати в обідній час та спортсменам після тренувань.

                                         

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.