Кіноа біла
Кіноа білаКіноа біла

Кіноа біла


31 грн 100 г
100 г220 г500 г1 кг BIG PACK Є в наявності
- +
Кіноа біла / Перу
на 100 г: білки — 14,1 г, жири — 6,1 г, вуглеводи — 64,1 г. Калорійність — 368 ккал.
12 місяців

Що таке КІНОА БІЛА? 

  • Кіноа — один з найпопулярніших продуктів у світі. 
  • За смаком вона нагадує неочищений рис. 
  • Серед усіх видів кіноа — біла має найтонший смак і найлегшу текстуру. Вона найбільш м'яка та ніжна, готується швидше за всі інші види — 10-15 хвилин.
  • За своїми харчовими показниками кіноа доволі наближена до материнського молока;
  • Кіноа — ідеальна їжа для вегетаріанців, оскільки містить вдвічі більше білка, ніж рис та ячмінь та всі 9 амінокислот.
  • Не містить глютену, тому її спокійно можуть вживати люди з алергією на клейковину.
  • Чудово підходить для дієтичного харчування, оскільки має збалансований склад.
  • Кіноа багата клітковиною (10-16 г на 100 г), а значить стимулює і налагоджує роботу кишківника.
  • Вона здатна попереджати появу серцевих хвороб, знижуючи рівень цукру і холестерину.
  • Вживання кіноа допоможе зміцнити кістки та уникнути таких захворювань, як артрит, артроз та інших кісткових захворювань.


Як вживати КІНОА?

  • Перед приготуванням рекомендується замочити крупу в холодній воді 1-2 год. — це позбавить її від гіркоти.
  • Кіноа слід готувати у співвідношенні з водою 1:2 10-15 хвилин.
  • З кіноа можна готувати надзвичайно смачні салати, каші, супи, боули.

Зверніть увагу! Перед приготуванням продукт варто ретельно проглянути та перебрати за необхідності.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при захворюванні нирок, подагрі та індивідуальній непереносимості.
  • Не варто зловживати кіноа, бо можуть виникнути проблеми з травленням і важкість.

Детальніше

  • Борошно на основі кіноа - один з ідеальних варіантів для випічки хліба, також з нього можна виготовляти локшину та макаронні вироби.
  • Інки називали кіноа "матір'ю всіх зерен".


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою.





 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Салат томатний з кіноа


Інгредієнти:

  1. Кіноа — 1 склянка;

  2. Вода питна — 2 склянки;

  3. Сухі помідори в олії або томатний соус — ⅓ чашки;

  4. Свіжий шпинат або рукола — 2 чашки;

  5. Нарізаний грецький горіх — ⅓ чашки;

  6. Сіль, за смаком.


Соус до салату:

  1. Оливкова олія — 2 ст. л.;

  2. Лимонний сік — 2 ст. л.;

  3. Часник — 2 зубчики;

  4. Гірчиці порошок — 1 ч. л.;

  5. Сіль — ½  ч. л.;

  6. Червоний перець — щіпка ;

  7. Чорний перець за смаком.


Приготування:

1. Відваріть попередньо кіноа з водою протягом 15-20 хвилин на малому вогні. Залиште крупу остигати.

2. Приготуйте соус. Спершу змішайте оливкову олію з лимонним соком, а потім додайте інші інгредієнти і ретельно збийте.

3. Додайте до крупи нарізані помідори, або томатний соус, нарізану зелень та горіхи. Заправте салат соусом і подавайте теплим.


Найкраще споживати в обідній час.

                                                  


Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.