Перейти в каталог товарів
Ось-ось прийде весна. Ми з нетерпінням її чекаємо, впевнені, що й ви також :)
Проте, наш організм виснажений зимою, холодом, відсутністю свіжих овочів і фруктів на весну ослаблюється. Імунітет падає, ми застуджуємось. Що б максимально уникнути неприємних застуд, рекомендуємо харчові добавки, які зарекомендували себе дуже добре не лише через наш власний досвід, а й через різноманітні дослідження і поради медиків.
Пропонуємо Вам прочитати про корисні властивості спіруліни та хлорели - справжніх супер-фудів !
Не дарма спіруліну називають “супер-фуд”. Вченими було проведено багато експериментів стосовно цієї добавки. Науково доведено, що спіруліна здатна:
Знижувати рівень холестерину;
Запобігати раковим захворюванням;
Зміцнювати захисні функції печінки від впливу токсинів;
Допомагати при алергіях.
Спіруліна - це синьо-зелена водорість, яка містить практично весь вітамінно-мінеральний комплекс.
- Спіруліна не містить йоду, тому вона безпечна та корисна людям із гормональними проблемами, при яких не можна вживати йод;
- Спіруліна - продукт із великою концентрацією білка (65-71%), що є ідеальним рішенням для вегетаріанців, особливо на початкових етапах відмови від тваринних продуктів;
- Спіруліна - найбагатше джерело вітамінів А, Е, F. Спіруліна містить вітамін В12, який є необхідним для веганів, сироїдів та вегетаріанців. У складі спіруліни є майже усі вітаміни, крім вітаміну С і D;
- Спіруліна містить у 7 разів більше кальцію, ніж молочні продукти;
- У спіруліні в рази більше заліза, ніж у яблуках, капусті, пивних дріжджах тощо.
- 10 г спіруліни по вмісту заліза дорівнює 325 г печінки;
Показання до застосування спіруліни з метою профілактики:
Розумове перевантаження;
Слабкий імунітет;
Для відновлення функцій зору;
При фізичній слабкості;
При зниженні пам’яті та поганій концентрації уваги;
Для очищення організму;
Для профілактики ракових захворювань;
Для профілактики та лікування суглобів;
При передчасному старінні;
Для профілактики атеросклерозу та ішемічної хвороби серця.
Застосування спіруліни при захворюваннях в комплексі з прийманням медичних препаратів:
Хронічна втома;
Серцево-судинні захворювання;
Хронічні хвороби нирок;
Анемія;
Хронічні шкірні захворювання;
Хронічні запальні процеси
Запалення очей тощо..
Спіруліна швидко талегко перетравлюється і підвищує засвоєння їжі на 25-30%.
Спіруліна не викликає побічних дій навіть при тривалому вживанні, а речовини, які містяться у спіруліні захищають майже від 300 патологій та мають комплексну дію.
Спіруліна зараз стала досить популярною, але тут із впевненістю можна сказати, що її популярність підкріплена науковими дослідами та реальними фактами, стосовно її цілющої дії.
Все про вживання Ви знайдете за посиланням: Як вживати спіруліну ?