Ванилин 100%
Ванилин 100%
- Это пищевой ароматизатор идентичный натуральному.
- У него насыщенный горьковатый вкус и ярко выраженный ванильный аромат.
- Содержит эфирные масла и смолы, которые повышают аппетит и стимулируют выделение желудочного сока.
- Ванилин богат антиоксидантами. Они защищают нас от преждевременного старения и новообразований.
- Имеет успокаивающее действие на организм, поэтому уменьшает стресс и улучшает сон.
Что делать?
- Добавляйте в выпечку, напитки и десерты для нежного аромата и привкуса. Готовьте вкусный ванильный шоколад, конфеты, мороженое и даже варенье.
- Если хотите использовать ванилин в тесте — добавляйте не более 2 г на 1 кг теста. Больше не стоит, чтобы не придать горечь.
- Делимся секретом ❤️
Ванилин — замечательное средство от комаров. И вкусно пахнет, и пугает насекомых:)
Добавьте в крем для тела 1 ч.л ванилина + 1-2 капли эфирного масла лаванды. Перемешайте и используйте вместо химических кремов. Можна и деткам.
Ванилин — замечательное средство от комаров. И вкусно пахнет, и пугает насекомых:)
Добавьте в крем для тела 1 ч.л ванилина + 1-2 капли эфирного масла лаванды. Перемешайте и используйте вместо химических кремов. Можна и деткам.
Чего не стоит делать?
- Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.
- Употреблять детям до 2-3 лет.
Гарбузові трюфелі
Інгредієнти:
- Гарбуз — 1/2 склянки;
- Олія кокосова — 1/2 склянки;
- Какао-порошок або кероб — 1/4 склянки;
- Фініки — 10 штук (або мед — 50г);
- Шрот кокосу — 1-2 ст.л.;
- Ванілін — ¼ ч.л;
- Сіль — дрібка.
Приготування: 1. Гарбуз натріть на найдрібнішій терці, фініки попередньо замочіть у теплій воді на 15 хв і подрібніть за допомогою блендера.
2. Кокосову олію розтопіть на водяній бані.
3. Всі компоненти змішайте, укладіть в формочки, або сформуйте цукерки ложкою. Поставте на годину в морозилку.
Подавайте охолодженими.
Найкраще смакувати в першій половині дня та в обідній час.
Кунжутні кульки з авокадо
Інгредієнти:
- Паста кунжутна — 60 г.;
- Какао-порошок (50 г — для трюфелів, 20 г - для обсипання) — 70 г.;
- Мед (зацукрований) — 100 г
- Авокадо (м'якоть) — 130 г.;
- Насіння гарбузове — 20 г.;
- Малина сублімована (або інші ягоди за бажанням) — 20 г.;
- Ванілін — 1/5 ч.л..
Приготування:
1. Спочатку підготуйте посипку для кульок. Ви можете використовувати для цього будь-які горіхи, насіння, сухе молоко, какао, кероб, кокосову стружку і т.д. Наприклад, какао, подрібнене в блендері гарбузове насіння і сублімовані ягоди.
2. Кунжутну пасту, какао-порошок, мед, м'якоть авокадо і ванілін з'єднайте та зблендуйте до однорідної маси. Заморозьте шоколадну суміш протягом 2 годин, щоб легше сформувати трюфелі.
3. З застиглої маси сформуйте круглі цукерки, працювати необхідно в прохолодному приміщенні, в рукавичках. Обваляйте кульки в посипці, приберіть в морозильну камеру і зберігайте там до подачі.
А тепер можете заварити свій улюблений чай або какао і насолодитися цукерками.
Смачного!
Найкраще смакувати в першій половині дня та в обідній час.