Асафетида 40%
Асафетида 40%Асафетида 40%

Асафетида 40%


4 відгуки
60 г
208 60 г
Є в наявності

Асафетида 40%

  • Это застывший сок корней растения асафетиды.
  • На вид зернистая масса с резким интенсивным ароматом. Напоминает запах чеснока и лука.
  • Имеет сильное противомикробное и антибактериальное действие, поэтому стимулирует пищеварение и убивает патогенные бактерии в желудочно-кишечном тракте.
  • Асафетида  мощное обезболивающее. Можно использовать как компресс при зубной боли и болях в животе.
  • Раствор асафетиды с водой помогает прочистить горло и облегчить симптомы ангины.

Что делать?

  • Перед употреблением обжарьте асафетиду в масле, чтобы равномерно распределить специю в блюде.
  • Вкусно дополняет блюда из картофеля и тушеных овощей. Классно сочетается с рисом, чечевицей, машем, нутом, разными кашами.
  • Добавляйте в блюда из бобовых и зерновых  это обеспечит легкое пищеварение и отсутствие спазмов или тяжести.
  • Асафетида  интенсивная специя, поэтому советуем добавлять ее в микродозах.
  • Не сочетается с чесноком и луком, но идеально их заменяет.

Чего не делать?

  • Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.
  • Осторожно употреблять беременным женщинам и при повышенной кислотности желудка.


Асафетида, рисовая мука / Индия.
на 100 г: белки - 4.4 г, жиры - 0,36 г, углеводы - 49,2 г. Калорийность - 218 ккал.
Пересыпать в герметичный контейнер. Хранить в сухом прохладном месте. Оптимальная температура хранения от +18 до +20 при влажности 75%.
12 месяцев






Рис по-мексиканськи


Інгредієнти:

1. Кокосова олія — 1 ст.л.;

2. Морква — 1 шт.;

3. Асафетида — ½ ч.л.;

4. Рис Басматі (промитого) — 1 скл.;

5. Змелене насіння чіа — 1 ч.л.;

6. Зіра — ½ ч.л.;

7. Томати нарізані — ½ скл.;

8. Вода — 2 скл.;

9. Зелений горошок — ½ скл.;

10. Сіль морська — за смаком;

11. Перець чілі — ½ ч.л. (за бажанням).


Приготування:
1. Розігрійте олію в сотейнику або каструлі на середньому вогні. Додайте моркву з асафетидою і дрібкою солі, і обсмажуйте 2-3 хвилин до м'якості.
2. Додайте рис, томати, чіа, спеції і воду. Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою ще 15-20 хвилин або до м'якості рису.

3. Зніміть з вогню, швиденько додайте горошок в сотейник і залиште під кришкою ще на 5 хвилин.
4. Збийте рис виделкою, приправте за смаком і подавайте теплим.

Смачного!

Найкраще вживати в обідній час та після тренувань.


Овочеві оладки

Інгредієнти:

  1. Борошно нутове (або інше) — 1,5 скл.;

  2. Гарбузове пюре — 1 скл.;

  3. Морква — 1 шт.;

  4. Шпинат — 50 г.;

  5. Сіль — 1 ч.л.;

  6. Карі класичний — 1 ч.л

  7. Пряні трави (базилік, кмин, майоран, кріп) —  на смак;

  8. Асафетида — ½ ч.л.;

  9. Вода  (окріп) — ⅓ скл.;

  10. Сода — ½ ч.л.


1. Моркву натріть на дрібній тертці.  Шпинат можна використати заморожений, для цього на ніч покладіть в морозильник, а вранці витисніть з нього зайву воду і дрібно наріжте.

2. Перемішайте всі інгредієнти крім води і соди, дайте настоятись приблизно 15 хвилин. Соду залийте окропом і додайте в тісто.  Якщо воно вийшло дуже густе, то додайте ще трішки води.

3. Випікаються млинці досить швидко - достатньо підрум'янити з кожного боку на середньому вогні.

Смачного!

Найкраще вживати в першій половині дня та в обідній час.

Написать отзыв
Отзывы о продукте (4)
Написать отзыв

Кошик
Итого: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформить заказ