Шоколадно-кокосовий крем МАЛИНА
Шоколадно-кокосовий крем МАЛИНА

Шоколадно-кокосовий крем МАЛИНА


285 грн 280 г
280 г Немає в наявності
- +
кокос BIO (52%), свіжі фініки сорту MEDJOOL BIO з Ізраїлю (37%), малина (сухої заморозки) (6%) ВІО, BIO какао зі зниженою жирністю, нерафінована кокосова олія холодного віджиму BIO, натуральний аромат малини ВІО / Польща.
на 100 г: білки - 2,86 г, жири - 15,68 г, з них насичені жирні кислоти - 14,44 г, вуглеводи - 19,96 г, з них цукор - 19,60 г, клітковина - 7,60 г, сіль - 0,01 г. Калорійність - 248 ккал.
12 місяців з дати виготовлення, 14 днів після відкриття.


Чим особливий КРЕМ ФІНІКОВИЙ з малиною?

  • Виготовлений БЕЗ цукру, пальмової олії, консервантів, барвників та емульгаторів.
  • Це повністю веганський продукт.
  • Не містить глютену.
  • Має приємну кислинку малини та її кісточки.


Зверніть увагу! Продукт пастеризований.

Як вживати ФІНІКОВИЙ КРЕМ?

  • Найкраще ФІНІКОВИЙ КРЕМ смакує просто ложкою з банки під затишний фільм. Знаєте, як із морозивом, тільки краще!)
  • Його можна додавати як начинку до булочок, пампушків чи іншої випічки.
  • Також фініковий крем чудово доповнить млинці або панкейки.
  • З фініковим кремом  можна готувати солодкі сендвічі, мастити його на тости та хлібці.
  • Фініковий крем - це ідеальне доповнення ранкової каші.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунку та ожирінням не рекомендується вживати фініковий крем, або ж варто додавати його у свій раціон у мінімальних кількостях.

Подробнее

  • Фініки сорту Меджул (Medjool) вважаються королівськими.
  • Окрім більшого розміру, королівські фініки відрізняються більш насиченим смаком.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написать отзыв
Отзывы о продукте (0)
Написать отзыв


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Закриту банку зберігати в темному, сухому, прохолодному місці. Після відкриття зберігати в холодильнику. Можливе розшарування продукту.