Масло кокосовое сыродавленое
Масло кокосовое сыродавленое

Масло кокосовое сыродавленое


119 грн 200мл
200мл350мл700 мл5 л BIG PACK Під замовлення (1 доба)
- +
100% кокосовое масло / Индонезия.
на 100 г: белки - 0 г, жиры - 89,9 г, углеводы - 0 г. Калорийность - 899 ккал.
12 месяцев


Масло кокосовое сыродавленое

  • Это универсальное масло.
  • Изготовлено с минимальным воздействием тепла, поэтому сохраняет все полезные вещества.
  • Содержит насыщенные жирные кислоты, которые нужны для правильной работы нервной и половой системы.
  • В кокосовом масле много витамина Е. Он помогает переносить кислород по организму и повышает функции иммуннной системы.
  • Подходит как для внутреннего, так и для наружного использования.
  • Кокосовое масло помогает снять раздражение с кожи после укусов комаров или насекомых.

Что делать?

В кулинарии:
  • Используйте для жарки. Оно не дымит и не выделяет карцерогены, поэтому готовить на нем безопасно. Точка дымление кокосового масла — 175 ° С.
  • Добавляйте его в салаты, супы, смузи, коктейли и гарниры.
  • Используйте кокосовое масло для выпечки и десертов. Оно придает оригинальный вкус и легкий аромат кокоса. А также помогает дольше сохранять пышность и свежесть.
  • Добавляйте кокосовое масло в кофе, молоко и горячий шоколад для большей пользы, сытости и нежного вкуса.
В косметологии:
  • Рекомендуем использовать как базовое масло для обогащения масок и шампуней. Оно максимально смягчает, увлажняет и питает волосы и кожу головы. Также можно использовать для массажа, снятия макияжа и очищения кожи.

Чего не стоит делать?

  • Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.


Подробнее

  • Маски для волосся з кокосовою олією допоможуть відновити навіть сильно пошкоджене хімічними факторами волосся. Розігрійте олію на водяній парі, нанесіть рівномірно на всю довжину, замотайте волосся у поліетиленовий пакет та рушник. Створіть йому “теплі умови” і ретельно змийте через 1-2 год. Бажано промити голову шампунем двічі.
  • Кокосова олія — ефективний засіб від розтяжок під час вагітності.
  • Кокосову олію можна використовувати для зняття подразнення з грудей в період лактації.
  • Годуючим матерям можна вживати 3-4 ст. л. кокосової олії для збільшення молока та поживних речовин у ньому.
  • Кокосову олію можна використовувати як засіб для очищення шкіряних виробів та меблів.



Дотримуйтесь правильних умов зберігання, щоб уникнути плісняви: олію завжди варто набирати чистою ложкою, не закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання тощо.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Ягідний чізкейк



Інгредієнти:

Основа:

1. Кокосова стружка — 150 г.;

2. Фініки — 100 г.;


Для ягідного шару:

1. Кеш'ю — 240 г.;

2. Чорна смородина (свіжа або заморожена) — 100 г.;

3. Вода — 30 мл.;

4. Кокосова олія — 100 г.;

5. Мед — 70 г.;


Для бананового шару:

1. Кеш'ю (замочені на 6-8 год) — 120 г.;

2. Банан — 2 шт. (300 г неочищеного);

3. Цедра апельсина (натерти на дрібній тертці) — 1 ч. л.;

4. Апельсиновий сік із ¾ апельсина;

Щоб приготувати ягідний чізкейк ви можете використати й інші ягоди, які вам до вподоби, наприклад, чорницю, червону порічку, ожину, вишню

 

1. Готуємо корж. Попередньо замочені у теплій воді фініки (десь на 10 хв) відділяємо від кісточки. Кладемо у блендер фініки і кокосову стружку і розмелюємо поки маса не стане крупинчастою.

2. Викладаємо у форму і утрамбовуємо ложкою чи рукою. Ставимо охолодитись у холодильник.

3. Візьмемось за кремову начинку. Кладемо у блендер чорну смородину, воду і збиваємо, поки ягоди добре не розмеляться. Після цього протираємо масу через дрібне ситечко.

4. Розмелюємо кеш’ю (попередньо замочені у 80 мл води, яку не зливаємо) і розтоплене на водяній бані кокосове масло у блендері до кремоподібної консистенції. Тоді додаємо мед, сік-пюре чорної смородини і ще раз все збиваємо протягом 1-2 хв.

5. Викладаємо начинку на охолоджений корж і розмащуємо рівномірно по всій його поверхні. Ставимо у холодильник, щоб охолодити.

6. Для бананового шару зливаємо воду з кеш'ю і кладемо їх у блендер разом з іншими інгредієнтами і збиваємо також до появи кремоподібної консистенції. 

7. Викладаємо на ягідний шар і рівномірно розмащуємо. 

8. Відправляємо торт охолоджуватись у холодильник на 3 год. Щоб торт було зручно витягнути з форми, можна поставити його у морозилку приблизно на 1 год.

Виймаємо з холодильника і насолоджуємось смаком!

Написать отзыв
Отзывы о продукте (13)
Написать отзыв


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Хранить в прохладном темном месте или в холодильнике.