Масло кокосовое нефильтрованное, сыродавленое
Масло кокосовое нефильтрованное, сыродавленоеМасло кокосовое нефильтрованное, сыродавленое

Масло кокосовое нефильтрованное, сыродавленое


170 грн 200мл
200мл350мл700мл5 л BIG PACK Під замовлення (1 доба)
- +
100% нефильтрованное кокосовое масло / Индонезия.
на 100 г: белки - 0 г, жиры - 89,9 г, углеводы - 0 г. Калорийность - 899 ккал.
12 месяцев

Масло кокосовое нефильтрованное, сыродавленое

  • Это универсальное масло.
  • Изготовлено из свежих орехов кокосовой пальмы с минимальным воздействием тепла.
  • У него более выраженный кокосовый аромат и вкус, чем у фильтрованного сыродавленого масла.
  • Содержит насыщенные жирные кислоты, которые нужны для правильной работы нервной и половой системы.
  • В кокосовом масле много витамина Е. Он помогает переносить кислород по организму и повышает функции иммуннной системы.
  • Подходит как для внутреннего, так и для наружного использования.

Что делать?

В кулинарии:
  • Используйте для жарки. Оно не дымит и не выделяет карцерогены, поэтому готовить на нем безопасно. Точка дымление кокосового масла — 175 ° С.
  • Добавляйте его в салаты, супы, смузи, коктейли и гарниры.
  • Используйте кокосовое масло для выпечки и десертов. Оно придает оригинальный вкус и легкий аромат кокоса. А также помогает дольше сохранять пышность и свежесть.
  • Добавляйте кокосовое масло в кофе, молоко и горячий шоколад для большей пользы, сытости и нежного вкуса.
В косметологии:
  • Рекомендуем использовать как базовое масло для обогащения масок и шампуней. Оно максимально смягчает, увлажняет и питает волосы и кожу головы. Также можно использовать для массажа, снятия макияжа и очищения кожи.

Чего не стоит делать?

  • Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.

Подробнее

  • Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для нормальної роботи нервової та статевої систем. 
  • Кокосова олія - одна із найкращих олій для косметичних цілей - забезпечує ефективний догляд за  волоссям, обличчям та тілом;
  • Використовуйте кокосову олію, як засіб для зняття макіяжу і ви забудете про почервоніння очей та подразнення; 
  • Маски для волосся з використанням кокосової олії допоможуть відновити навіть сильно пошкоджене хімічними факторами волосся. Розігрійте олію на водяній парі, нанесіть рівномірно на всю довжину, замотайте волосся у поліетиленовий пакет та рушник. Створіть йому “теплі умови” і ретельно змийте через 1-2 год. Бажано промити голову шампунем двічі;
  • Кокосову олію можна використовувати як нічний чи сонцезахисний крем, або як домашній скраб (змішайте в рівних пропорціях цукор та кокосову олію);
  • Кокосова олія - ефективний засіб від розтяжок під час вагітності;
  • Вживання кокосової олії в їжу покращує роботу щитовидної залози, нормалізує кров’яний тиск, знижує рівень холестерину та запобігає серцевим захворюванням;
  • Сприяє кращому засвоєнню кальцію, зміцнює зуби та допомагає вилікувати карієс;
  • Зовнішнє використання кокосової олії прискорює загоєння ран після інфекційних захворювань або травм, полегшує наслідки від укусів комах та зменшує вияв прищів та вугрів;
  • Кокосову олію можна використовувати для зняття подразнення з грудей в період лактації;
  • Щоб позбутися або полегшити прояви алергії натріть внутрішню сторону носа кокосовою олією;
  • Годуючим матерям рекомендується вживати 3-4 ст.л. кокосової олії для збільшення молока та поживних речовин у ньому;
  • Якщо хочете швидко вилікувати застуду, біль в горлі або позбутися нудоти чи печії - додавайте 1 ч.л. кокосової олії в чай;
  • Зовнішнє використання кокосової олії допоможе вилікувати герпес;
  • Кокосову олію можна використовувати як засіб для очищення шкіряних виробів та меблів.


Дотримуйтесь правильних умов зберігання, щоб уникнути плісняви: олію завжди варто набирати чистою ложкою, не закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання тощо.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Шоколадно-кокосове печиво до чаю

Інгредієнти:

  1. Кокосова олія — ½ склянки;

  2. Какао порошок — ½ склянки;

  3. Мед чи сироп — ¼ склянки;

  4. Кокосова стружка крупна — 1 склянка;

  5. Вівсяні пластівці подрібнені — ¼ склянки;

  6. Екстракт ванілі — ⅓ ч.л.

Приготування:
1. Розтопіть кокосову олію на теплій водяній бані, додайте какао порошок, екстракт ванілі та мед і розмішайте, поки не утвориться однорідна паста.

2. Додайте кокосову стружку та пластівці і замішайте все рівномірно.

3. Помістіть масу у морозильник приблизно на 10 хв.

4. Викладіть на килимок, дошку чи піднос сформоване ложкою печиво довільної форми. Покладіть у морозильну камеру для охолодження на 30 хв.

5. Споживайте охолодженими і зберігайте в холодильнику чи морозильнику.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.

Написать отзыв
Отзывы о продукте (21)
Написать отзыв


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Хранить в прохладном темном месте или в холодильнике.