Масло кукурузное
Масло кукурузноеМасло кукурузное

Масло кукурузное


90 грн 250 мл
250 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Масло кукурузное / Украина.
на 100 г: белки - 0 г, жиры - 99,9 г, углеводы -0 г. Калорийность - 899 ккал.
3 месяца


Масло кукурузное

  • Это сыродавленое масло, которое легко усваивается организмом.
  • Наименее аллергенное среди всех масел.
  • На вкус слегка сладковатое. Как кукурузные палочки :)
  • Содержит вдвое больше витамина Е, чем подсолнечное. Витамин Е важен для нашего организма: он нормализует работу эндокринной системы, половых желез, надпочечников. И помогает нам сохранять красоту и молодость.
  • Кукурузное масло — источник лецитина, который защищает клетки мозга, снижает риск инсультов и снимает гипоксию — кислородное голодание.

Что делать?

  • Заправляйте им салаты, добавляйте в домашний майонез, соусы, выпечку.
  • НО не используйте кукурузное масло для жарки или другой термообработки.
  • Для укрепления ногтей втирайте масло в ногтевую пластину и кутикулу. Для этого разогрейте немного кукурузного масла, добавьте 3-5 капель йода и держите руки в такой ванночке в течение 15 минут. 
  • Смешивайте его с эфирными маслами и балуйте свое тело массажем :)

Чего не стоит делать?

  • Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.
  • Употреблять при нарушениях свертываемости крови.


Подробнее





Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з броколі та булгуром

Інгредієнти:


  1. Шапочки грибів шитаке (або печериці) нарізані  — 200г

  2. Олія кокосова — 3 ст.л.

  3. Перець чілі — ⅓  ч.л.

  4. Сіль морська груба — ½ ч.л.

  5. Олія кукурудзяна —  5 ст.л.

  6. Соєвий соус (або бальзамічний оцет) — 2 ст.л.

  7. Мед (або сироп) — 1 ст.л. (не обов'язково)

  8. Булгур — ½ склянки

  9. Сіль та перець чорний — до крупи (за бажанням)

  10. Броколі — 500г

  11. Сушена журавлина — ⅓ склянки (за бажанням)

  12. Цибуля червона — 50г

  13. Смажене насіння соняшника — 50г.

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 150°C. Змішайте у мисці нарізані шапочки грибів, розтоплену кокосову олію, перець чілі та сіль. Викладіть гриби на папір для випічки та сушіть в духовці до готовності, перемішуючи час від часу. Приблизно за 22-28 хв. вимкніть духовку і залиште гриби підсихати.

2. Приготуйте соус. Для цього збийте до однорідності у мисці кукурудзяну олію, соєвий соус (або оцет) та мед (або сироп).

3. Відваріть булгур. Для цього залийте булгур водою у співвідношенні 1:2 і варіть на середньому вогні 10-15 хв. до готовності. Додайте до готової крупи 2 ст.л. кукурудзяної олії і 1/2 ч.л., солі та перцю (за бажанням).

4. Броколі можна приготувати на пару протягом 2-5 хв, або використовувати сирими. Розділіть броколі на менші гілочки, помістіть у глибоку миску, додайте промиту журавлину, дрібно нарізану цибулю, готові гриби. Заправте салат соусом і посипте зверху насінням соняшника.

Подавайте салат разом з теплим булгуром. Смачного!


Найкраще смакувати стравою в обідній час.

Написать отзыв
Отзывы о продукте (20)
Написать отзыв


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Хранить в прохладном, защищенном от света месте в герметичной таре.