Як правильно харчуватись влітку?

Опубликовано: 13.06.2019,   Обновлено: 13.11.2019

Тиждень тому повернувся десант “Смак Життя”. :)) 
Ми відвідали семінар Марви Оганян. Не будемо розповідати, як це цікаво і як гарно все відбувалося, оскільки читати багатьом важко. Тому розкажемо тільки наші висновки. Що стосується літа та літнього здоров’я та харчування. Якомога коротше - тезами.


  • Потрібно не менше 1кг зелені в день!!! Так-так, потрібно саме стільки. А краще - ще більше. З’їсти стільки НЕМОЖЛИВО!!  Тому, тільки блендер. Зелені коктейлі: зелень (багато) + пророщені зерна + фрукти-ягоди-овочі. Додавайте до коктейлів хоча б основні суперфуди або вітамінні СмузАпи від “Смак Життя”, спеціально створені для коктейлів та смузі.

  • Пророщені зерна - необхідно! Вироби з білого борошна - ЗАБОРОНЕНО! Пророщуйте лише якісні зерна, а не з будь-якого супермаркету.

  • Овочеві салати обов’язково мають бути з насінням або горіхами. Вітаміни не засвоюються без мікроелементів. 

  • Якщо ви вживаєте актуальні “сезонні” вітаміни та мікроелементи (овочі та фрукти з базару), але при цьому забуваєте “звичні” (ті, якими ви харчувалися впродовж іншого часу) - тоді користі ви також майже не отримуєте. Так налаштований працювати наш організм.

  • Усі фрукти, овочі та трави втрачають властивості при транспортуванні та при зберіганні на світлі (на базарі). Тобто, чим більш “базарний\магазинний” фрукт, тим менше в ньому залишилося корисного. Як би він не виглядав. 

  • Олії - незамінний продукт для овочів та зелені (соняшникова, амарантова, олія льону). Але лише якісні свіжовитиснені !!!!!

  • Якісні спеції - необхідне джерело антиоксидантів.


І ще - УВАГА ! - про нас.


Чому варто купувати продукти у Смак Життя? 


Чому не варто купувати суперфуди та “професійну” їжу у супермаркетах, на базарах та у сумнівних магазинах, а краще замовити на сайті та не лінуватися забрати своє замовлення на відділенні Нової Пошти?

УСІ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ ПРОДУКТИ У СУПЕРМАРКЕТАХ ОБРОБЛЕНІ ХІМІКАТАМИ ВІД ШКІДНИКІВ. 
Саме тому в них ви не знайдете шкідників, але обов’язково з’їсте ті речовини, які точно не хотіли би.

В Україні ЛИШЕ ДВІ компанії пропонують перевірене екологічне харчування. “Смак Життя” - найбільша з них. Про наших невеличких друзів-конкурентів ми вам не розкажемо :)


Кошик
Итого: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформить заказ