Олія оливкова KALAMATA HPA Extra Virgin (кислотність 0,4%)
1 відгук
1 л
Закінчується
Чим особлива оливкова олія Extra Virgin?
- Оливкова олія — це 100% оливкова олія, яку віджимають в Греції.
- Виготовлена методом першого холодного віджиму, тому зберігає усі корисні властивості.
- Має яскраво виражений смак і аромат оливок з трав'яними нотками. Та характерну гірчинку, яка свідчить про високу якість олії.
- Містить антиоксиданти, такі як вітамін Е, А та флавоноїди. Вони зменшують запалення в організмі і попереджають хронічні захворювання.
- Оливкова олія — джерело мононенасичених жирних кислот. Вони потрібні для роботи гормональної і серцево-судинної системи.
- Багата на вітаміни D і К, які допомагають укріпити стінки кишківника та кістну тканину. Ці вітаміни потрібні для здорового імунітету, красивої шкіри та злагодженої роботи всього організму.
Як використовувати оливкову олію Extra Virgin?
- Ідеально смакує з овочевими стравами: додавайте в салати, запіканки чи рагу. Поєднуйте з ароматними прянощами і спеціями.
- Підходить для приготування маринадів, соусів і заправок.
- Готуйте знаменитий соус Песто з базиліком, часником, лимонною цедрою, сиром і кедровими горішками.
- Підкидаємо вишуканий варіант грецької закуски :) Подайте хліб, оливки і сир Фета. Полийте оливковою олією і посипте орегано.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
100% оливкова олія класу Extra Virgin (кислотність 0,4%) / Греція.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 92 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 824 Ккал.
Зберігати при температурі +3 +5°С (в холодильнику) та захищеному від світла місці в герметичній тарі.