Мак
МакМак

Мак


6 відгуків
250 г
88 250 г
Під замовлення (1 доба)

Мак

  • Один из самых ценных источников кальция  1438 мг в 100 г при дневной норме 1000-1200 мг. Кальций необходим для здоровья наших мышц, костей и зубов.
  • Мак содержит полифенолы — антиоксиданты, которые защищают клетки от повреждений и преждевременного старения.
  • В нем много белка: 18 грамм  в 100 г мака. Белок участвует во всех обменных процессах и переносит минералы и витамины по организму.
  • Содержит магний, который важен для свертывания крови и нормального артериального давления.
  • Мак богат клетчаткой, которая стимулирует пищеварение и снижает уровень глюкозы в крови.

Что делать?

  • Добавляйте в салаты, каши, десерты и смузи. Готовьте вкусную маковую начинку для кексов или булочек.
  • Можно приготовить растительное маковое молоко. Подробный рецепт найдете в видео :)
  • Максимальная суточная норма  1 ст. л семян на 10 кг массы тела.
  • Рекомендуем замачивать семена в воде на 5-6 часов. Это позволит всем полезным веществам максимально усвоиться.

Чего не делать?

  • Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.

Мак / Чехия.
на 100г: белки - 18 г, жиры - 42г, углеводы - 28г. Калорийность - 525 ккал.
Пересыпать в герметический контейнер. Хранить в сухом прохладном месте.
6 месяцев

Маковий пиріг з лимонним кремом

Інгредієнти:


  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянка;

  2. Кокосова олія — 4 ст.л.;

  3. Молоко або рослинне молочко — ½ склянки;

  4. Фініки — 150 г;

  5. Змелений льон (або шрот) — 1 ст.л.;

  6. Бананове пюре — ¾ склянки;

  7. Насіння маку — ⅓ склянки;

  8. Ванілін (або насіння зі стручка) — ½ ч.л.;

  9. Сода харчова — ½ ч.л.;

  10. Сіль морська — щіпка

Для лимонного крему:

  1. Кокосова олія — 8 ст. л.;

  2. Мед — ½ склянки

  3. Кеш’ю — 100г;

  4. Лимон — 1 шт.

Приготування:


1. Розігрійте духовку до 180°C. Викладіть квадратну форму для випічки пергаментним папером.

2. Збийте разом у блендері кокосову олію, молоко/молочко та фініки. Додайте змелений льон, бананове пюре, насіння маку, ванілін, соду та сіль. Додайте до вологої маси борошно і вимішайте тісто.

3. Викладіть тісто у форму, розгладьте ложкою чи шпателем. Випікайте близько 35 хвилин. Перевіряйте готовність тіста зубочисткою. Якщо на ній не залишатиметься вологе тісто, тоді пиріг готовий.

4. Дістаньте пиріг з духовки, форми та залиште щоб охолов.

5. За цей час приготуйте крем. Витисніть сік лимона. Додайте у чашу блендера для коктейлів всі інгредієнти та збивайте до кремової однорідності. Якщо крем буде зарідкий - поставте його у холодильник, щоб кокосова олія затверділа. Нанесіть крем лопаткою поверх пирога. Зберігайте в холодильнику.
Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.

Написать отзыв
Отзывы о продукте (6)
Написать отзыв

Кошик
Итого: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформить заказ