Какао-бобы сырые
Какао-бобы сырыеКакао-бобы сырые

Какао-бобы сырые


38 грн/ 100 г
100 г250 г Закінчується
- +
Какао-бобы цели сырые / Ю. Африка: Кот д'Ивуар и Гана
на 100 г продукта: белки-12,8 г, жиры-53,2 г, углеводы-12,4 г. Калорийность - 565 ккал.
6 месяцев

Что такое какао-бобы? Как их употреблять?

  • Какао-бобы - это плоды шоколадного дерева, основной компонент шоколада;
  • Также - это готовые конфеты, изготовленные природой без вмешательства людей;
  • Какао-бобы немного горькие, но это вкус настоящего шоколада;
  • Размелите какао-бобы в кофемолке, залейте теплой водой, добавьте мед - и полезная альтернатива кофе готова!


Почему какао-бобы - это классный продукт?

  • Какао-бобы способствуют похудению;
  • Это природный антидепрессант. Они помогают бороться со стрессом и усталостью;
  • Если у Вас появилось безумное желание съесть плитку шоколада, то 2-3 какао-бобы утолят его.


Чего не стоит делать?

  • Не употреблять при индивидуальной непереносимости какао продуктов;
  • Не рекомендуется употреблять более 10-15 г. какао-бобов в день.


Подробнее
  • Погрузите 2-3 какао-бобы в мед и наслаждайтесь превосходным вкусом;
  • Благодаря применению какао-бобов снижается риск заболевания раком;
  • Нормализуют уровень холестерина в крови и снижают давление;
  • Какао-бобы помогают повысить активность мозга днем и борются с бессонницей ночью.
  • Или на нашем сайте в статье – «Натуральное источник счастья - сырые какао-бобы»
  • Подходит для спортсменов, беременных женщин, больных диабетом, желающих похудеть, и всех, кто стремится здорово питаться.

ВНИМАНИЕ! В силу специфики данного продукта - мы не пакуем его в zero-waste упаковки!

Фото товара, представленные на сайте, могут отличаться от реального вида продукта.


Печиво з какао бобами

Інгредієнти:

  1. Грецький горіх — ¾ склянки;

  2. Насіння соняшника — ¾ склянки;

  3. Какао-порошок — 4 ст.л.;

  4. Какао-боби — ⅛ склянки;

  5. Фініки свіжі — 14 шт;

  6. Кокосова олія — 1 ½ ч.л. (розтоплена).

Приготування:

1. Помістіть всі інгредієнти в кухонний комбайн і подрібніть до утворення консистенції тіста.

2. Сформуйте печиво довільної форми.

3. Помістіть печиво у холодильник принаймні на дві години перед подачею.

4. Печиво можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику протягом тижня.

Смачного!

Найкраще смакувати  в першій половині дня.

 

 

Сироїдний шоколад
 
ІНГРЕДІЄНТИ на 4 стограмові шоколадні плитки:


1. Какао-масло - 100 г.

2. Сирі очищені какао-боби - 100 г.

3. Сирий виноградний цукор, сироп агави або мед - 60-90 г.

4. Мелений фундук, цільний мигдаль -70-100 г.

5. Родзинки та інші сухофрукти - за смаком.

6. Порошок ванілі  - 0,5-1 ч.л. або вміст 3-4х. стручків ванілі.

 

 
ПРИГОТУВАННЯ
 
1. Розплавити какао-масло на водяній бані при температурі не вище 40С. Плавиться какао-масло довго, тому краще нарізати його маленькими шматочками і поставити плавити заздалегідь.
 
2. Змолоти сирі очищених какао-боби в кавомолці або в блендері. Чим дрібніше змелені боби, тим більш ніжним і однорідним вийде шоколад. Молоти бажано на маленькій швидкості, інакше какао-боби починають виділяти масло і склеюватися в тверді шматочки.
 
3. Засипати розмелені  какао-боби в розплавлене какао-масло і ретельно перемішати, підігріваючи на водяній бані. Маса повинна вийти досить  однорідна.
 
4. Додати сирий виноградний цукор або сироп агави (можна мед), ретельно перемішати. Якщо шоколад потрібен гіркий, то підсолоджується менше, якщо солодкий - то більше. 


5. Додати за смаком сирі мелені або цілі горіхи, родзинки або інші сухофрукти. Якщо шоколад хочете з'їсти відразу, то в якості начинки можна покласти свіжі фрукти, наприклад, нарізаний шматочками банан. Сирий шоколад розлити по формах для шоколаду або цукерок. Краще використовувати силіконові або пластикові форми, з яких буде легко витягти шоколад після застигання. Ми рекомендуємо використовувати великі і маленькі форми для шоколадних плиток.
Наповнені форми поставити в холодильник для застигання на 2-4 години.


Для отримання ванільного сироїдного шоколаду, можна додати змелену ваніль з розрахунку 1 г ванілі на 100 г шоколаду. Можна використовувати сиру органічну ваніль в стручках - просто розрізати її ножем уздовж, вишкребти насіння і їх додати в шоколад. Краще використовувати сиру ваніль в порошку. 


 
Смачного!

Написать отзыв
Отзывы о продукте (21)
Написать отзыв


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Пересыпать в герметичный контейнер. Хранить при температуре 18 ± 3 ° С и относительной влажности воздуха не выше 75% в чистом, темном, сухом месте, в котором нет резких запахов других продуктов.