Пекан неочищеный
Пекан неочищеный

Пекан неочищеный


53 грн 100 г 70 грн
100 г Закінчується
- +
пекан в скорлупе / США.

на 100 г: белки - 9,2 г, жиры - 72 г, углеводы - 4,3 г, пищевые волокна - 9.6 г. Калорийность - 691 ккал.
6 месяцев
До окончания акции осталось:
 

Пекан неочищеный

  • Это экзотический орех, который растет на территории США.
  • По вкусу похож на грецкий орех, но более сладкий и нежный.
  • Пекан — продукт молодости и красоты. Содержит витамины А и Е — мощные антиоксиданты, которые помогают улучшить зрение, состояние кожи и волос.
  • Источник магния — 121 мг, который помогает снизить кровяное давление и уменьшить проявление гипертонии.
  • Содержит ненасыщенные жиры и клетчатку, поэтому качественно и надолго насыщает.
  • В нем есть фолиевая кислота, которая улучшает работу иммунной системы и регулирует функции кроветворения.

Что делать?

  • Употребляйте пекан в сыром виде или используйте для приготовления десертов: добавляйте в торты и посыпайте им выпечку.
  • Измельченный пекан можно добавлять в салаты для особого пикантного вкуса.
  • Горсть орехов — это питательный перекус, который можно взять с собой на учебу, прогулку или путешествие.
  • Перед употреблением замочите орешки на ночь или хотя бы на 8 часов. Тогда все витамины и минералы точно усвоятся :)
  • Суточная норма для взрослого — 2-4 орехи в день, для детей с 3-х лет — 1-2 орехи.

Чего не стоит делать?

  • Не употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.
  • Рекомендуем проконсультироваться с врачом перед употреблением во время беременности и ГВ.

Подробнее

  • Пекан містить вітамін А, В, С, Е, залізо, кальцій, фосфор, магній, калій, цинк.
  • Один із різновидів вітаміну Е, який міститься в горіхах пекан, здатний стримувати ріст ракових клітин.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен. 


 Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Бананово-горіхові коржики 

Інгредієнти:

Пекан (волоський горіх) — 1 скл. 

Цільнозерновое борошно — 2 скл.

Сода харчова — 1 ч.л.

Кориця — 1 ч.л.

Імбир сухий — ½ ч.л.

Сіль морська (гімалайська) — ½ ч.л.

Кокосова олія (тверда) — 5 ст.л.

Пюре 2-ох бананів — ¾ скл.

Рослинне (мигдалеве чи рисове) молоко — ¼ скл.

Кленовий сироп — 2 ст.л. (або пюре фініків 40г).

Ванілін — щіпка


Кленова глазур:

Тростинний цукор (кокосовий цукор) — ½ скл.

Сіль морська дрібна — ⅛ ч.л.

Кокосова олія (розтоплена) — 1 ст.л.

Ванілін — щіпка.

Кленовий сироп (мед) — ¼ скл (або більше, якщо потрібно).

Приготування:

  1. Розігрійте духову піч до 200°С. Викладіть горіхи одним шаром у бритванку для випічки, попередньо застеливши її пергаментним папером. Запечіть горіхи в духовій печі при температурі 180 °С до появи аромату (близько 3 хвилин). Остиглі горіхи подрібніть на дуже дрібні шматочки ножем.

  2. У середній мисці з’єднайте борошно, ¾ частини подрібнених горіхів, соду, корицю, імбир, сіль і збийте разом.

  3. Дрібно наріжте або помніть виделкою тверду кокосову олію та змішайте з борошном.

  4. Додайте бананове пюре, молоко, кленовий сироп, ванілін і добре перемішайте.

  5. Спочатку здається, що для тіста недостатньо рідини, але продовжуйте перемішувати, поки всі інгредієнти не з’єднаються. Якщо потрібно, можна руками замісити останню частину борошна в тісто.

  6. Сформуйте тісто в кулю, товщиною приблизно 3 см. Розкатайте кулю за допомогою качалки (товщина 1-1,5 см). За допомогою ножа поріжте круг тіста на 8 частин.

  7. Кожну частину тіста викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте 15-17 хвилин при 200°С до злегка золотисто-коричневого кольору.

  8. Поки скибочки випікаються, збийте разом складові глазурі в невеликій мисці до отримання кремової консистенції. Обережно підігрійте глазур на плиті, а потім знову перемішайте. Дайте випічці охолонути протягом декількох хвилин, після чого щедро полийте глазур’ю. Поки глазур мокра, посипте її залишками подрібнених горіхів. Смачного!


Найкраще смакувати випічку у першій половині дня.

Написать отзыв
Отзывы о продукте (4)
Написать отзыв


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Пересыпать в герметичный контейнер. Хранить в сухом прохладном месте.