Мигдаль смажений (Голд)
Мигдаль смажений (Голд)

Мигдаль смажений (Голд)


105 грн 150 г
150 г Є в наявності
- +
Мигдаль / США.

на 100 г: білки — 18,6 г, жири — 57,7 г, вуглеводи — 16,2 г. Калорійність — 645 Ккал.
6 місяців.


В чому сила МИГДАЛЮ смаженого (Голд)?

  • У горіхах, на відміну від інших плодових, ягідних і овочевих рослин, містяться всі необхідні для підтримки життя речовини.
  • Мигдаль є одним із найцінніших горіхів та одним з кращих рослинних джерел білка.
  • Корисні мигдальні горішки для людей, що займаються фізичними навантаженнями, тому що вони швидко відновлюють життєві сили.
  • Щоденне вживання мигдалю сприяє виробленню корисних бактерій в шлунково-кишковому тракті, які покращують травлення.

Як вживати МИГДАЛЬ?

  • Цей горіх чудово підходить для прикрашання десертів, додає пікантного смаку салатам, відвареним або обсмаженим овочам. Мелений мигдаль використовується у випічці і для додання густоти супам та соусам.
  • Мигдальні горіхи потрібно ретельно і повільно пережовувати, тільки так вони краще засвоюються організмом. 
  • 3-4 горішки з ложкою меду – це не тільки добра вечерю, а й засіб від головного болю, безсоння, склерозу.
  • Рекомендована  денна норма для дорослої особини  - 30 г - 40 мигдалю на день.
  • Вагітним та годуючим  мигдаль можна вживати в їжу (до 30-40 грам на день , якщо відсутні протипоказання до його споживання.
  • Дітям мигдаль рекомендовано споживати із 3-річного віку, оптимальна доза на день:  3-4 горішки. З 12-ти років дітям  можна споживати по 30 грам горішків на день.
  • Споживайте лише якісні горішки, не вкриті цвіллю та не вражені  шкідниками, дотримуйтеся рекомендацій щодо денної норми. Тоді горішки принесуть Вам користь та чудовий стан здоров'я:)

Чого не варто?

  • Не рекомендовано вживати мигдаль при нервовому збудженні, підвищеній частоті серцевих скорочень, при алергічних дерматитах та зайвій вазі.
  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.

Подробнее
  • За допомогою горіхів можна попередити і навіть вилікувати атеросклероз;
  • Мигдальні горіхи знижують ризик виникнення раптового інфаркту, якщо вживати їх хоча би два рази на тиждень;
  • Мигдаль є багатим джерелом корисних вітамінів групи В, які сприяють будові нових клітин, нормалізують обмін речовин, покращують стан шкіри, волосся і зубів;
  • Найважливіші мінеральні речовини: фосфор, магній, калій, кальцій, що входять до складу мигдальних горішків, стабілізують функціонування серцево-судинної системи.

Більше про мигдаль читайте ТУТ.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написать отзыв
Отзывы о продукте (5)
Написать отзыв


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.