



Комбуча ІМБИР
Залишити відгук
72 грн 1 шт
1 шт
Немає в наявності
вода, симбіоз дріжджів та бактерій Medusomyces gisevii Lindau, зелений чай сенча, імбир, цукор (цукор майже зникає під час процесу ферментації) / Україна.
на 100 г: білки — 0,1 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 4,3 г. Калорійність — 16,9 ккал.
40-65 діб*, після відкриття — 24 години.
Чим особлива Комбуча з імбиром?
- Комбуча — це ферментований повністю натуральний напій на основі зеленого чаю сенча.
- Комбуча — безалкогольна та безпечна для організму.
- Цукор є необхідним для природного процесу бродіння. У готовому напої його залишається мінімальна кількість.
- Має пекучий, характерний для імбиру смак, який пощипує горло, чудово бадьорить та піднімає настрій.
- Містить корисні для мікробіоти кишківника пробіотики.
- Є природним антиоксидантом.
- Якщо ви ніколи раніше не пробували комбучу, саме час це зробити цього літа.
- Невеликий осад є характерним для комбучі.
Як вживати КОМБУЧУ?
- Комбуча — ідеальне доповнення для літніх посиденьок з друзями.
- Чудово смакуватиме з нашими смаженими картопляними чіпсами.
- Можна з друзями чи наодинці під фільм.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Написать отзыв
Отзывы о продукте (0)
*Гарантований термін зберігання у холодильнику, при температурі 2-8 С становить 40-65 діб. При недотримані умов зберігання напій може змінювати свої смакові властивості. Після відкриття бажано вжити протягом 24 години.