Каштанове борошно
Каштанове борошно

Каштанове борошно


189 грн 250 г
250 г Немає в наявності
- +
борошно каштанове / Італія
на 100 г: білки — 7 г, жири — 3,4 г, вуглеводи — 70 г. Калорійність — 371 ккал.
6 місяців


Чим особливе каштанове борошно?

  • Каштанове борошно виготовляють з подрібнених їстівних каштанів. Зі звичайних таке борошно не вийде:) Перед виготовленням борошна спеціальні каштани висушують протягом 40 днів.
  • Не містить глютену.
  • Каштанове борошно багате на клітковину та пектини, тому позитивно впливає на роботу ШКТ.
  • До його складу входять вітаміни групи В та вітамін С.
  • Каштанове борошно має свій особливий запах, що може нагадувати солодку картоплю, а на смак злегка солодкувате.

Як використовувати каштанове борошно?

  • Каштанове борошно підходить для випікання капкейків, печива, приготування млинців, оладок тощо.
  • Найкраще його використовувати для приготування солодких страв, але можна експериментувати і додавати його у соуси для загущення. 
  • Каштанове борошно рекомендуємо використовувати у міксі з іншими борошнами.

Чого не варто?

    • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
    • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання каштанового борошна при цукровому діабеті, хронічних захворюваннях ШКТ.

    Подробнее

    У їстівного каштана горішки зібрані разом по 2-4 штучки, зовні оточені гіллястими колючками.

     
    Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


    Написать отзыв
    Отзывы о продукте (1)
    Написать отзыв


    Написать отзыв
    Спасибо за ваш отзыв!
    Он будет опубликован после проверки администратором.


    Зберігати у сухому прохолодному місці. Пересипати в герметичний контейнер.