Мука овсяная
Мука овсяная

Мука овсяная


5 відгуків
900 г
131 900 г
Закінчується

Мука овсяная

  • Это мука, которую получают в процессе перемалывания зерен овса. Сохраняет все полезные свойства цельного зерна.
  • У нее легкий молочный цвет и вкус овса.
  • Содержит все ценные вещества, что и овес:
    - витамин В1 (31% от дневной потребности);
    - холин (22% от дневной потребности);
    - биотин (30% от дневной потребности).
    Все они ускоряют обменные процессы и питают клетки организма.
  • Овсяная мука содержит витамин Е, который борется со свободными радикалами и защищает нашу молодость и красоту.
  • Источник клетчатки, которая всасывает и выводит из кишечника токсины.

Что делать?

  • Добавляйте в любимую выпечку. Готовьте полезные энергетические батончики и морковный кекс  подробнее в рубрике РЕЦЕПТЫ.
  • Используйте для загущения соусов и веганских супов.
  • Овсяная мука может заменить пшеничную. Однако из-за низкого содержания клейковины ее содержание не должно превышать трети от общего количества муки.

Чего не делать?

  • Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.



Овес / Украина (собственного производства).
на 100г. Белки - 10 г, жиры - 1.3 г, углеводы - 66,3 г. Калорийность - 300 ккал.
Пересыпать в герметичный контейнер, или хранить в оригинальном пакете дой-пак. В сухом прохладном месте.
6 месяцев





Енергетичне печиво з вівсяного борошна


Інгредієнти:


1. Яблуко – 1 шт;
2. Вівсяні пластівці – 1,5 склянки;
3. Борошно вівсяне – 60 г;
4. Сік яблучний – 3 ст. л.;
5. Кеш’ю – 1/3 склянки;
6. Фініки без кісточок – 1/2 склянки;
7. Кориця – 0,5 ч. л.


Спосіб приготування:


1.     Змішуємо всі інгредієнти – яблуко натираємо, горіхи і фініки крупно ріжемо. Сік підливаємо за необхідності, якщо мало соку дасть саме яблуко. Тісто повинно бути таким, аби з нього можна було ліпити, але не рідким.
2.     Залишаємо суміш на 10-20 хвилин для всотування.
3.     Змащуємо форму оливковою олією, перекладаємо суміш на неї і вирівнюємо поверхню.
4.     Випікаємо протягом 30 хвилин при 180 градусах.
5.     Ріжемо готову випічку на квадратики


Морквяні кекси

Інгредієнти:


1. Борошно пшеничне – 1,5 склянки
2. Борошно вівсяне – 0,5 склянки
3. Морква – 2 шт.
4. Сік апельсиновий – 1/3 склянки
5. Терта цедра апельсина – 2 ч. л.
6. Цукор тростинний – 1 склянка
7. Кокосова олія – 70 мл
8. Розпушувач – 2,5 ч. л.
9. Насіння льону – 1 ст. л.
10. Сіль – 1/3 ч. л.
11. Вода – 0,5 склянки
12. Журавлина свіжа – 200 г


Спосіб приготування:


1.     Змащуємо форми для кексів олією, духовку розігріваємо до 180 градусів.
2.     Натираємо моркву на терці.
3.     Всі сухі інгредієнти змішуємо.
4.     В іншій ємності збиваємо апельсиновий сік, цедру, олію і воду, потім додаємо моркву. Після цього змішуємо дві суміші до однорідної маси. Додаємо журавлину.
5.     Викладаємо тісто у форми і випікаємо 35-40 хвилин.
6.     Охолоджуємо і подаємо до столу.


Смачного!

Написать отзыв
Отзывы о продукте (5)
Написать отзыв

Кошик
Итого: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформить заказ