Безглютеновий гречаний хліб
Безглютеновий гречаний хлібБезглютеновий гречаний хлібБезглютеновий гречаний хліб

Безглютеновий гречаний хліб


84 грн 500 г
500 г Є в наявності
- +
зелена гречка, вода питна, гімалайська сіль, насіння соняшника, насіння кунжуту / Україна.
на 100 г: білки — 7,5 г, жири — 3,7 г г, вуглеводи — 31,3 г. Калорійність — 175 ккал.
7-10 днів

Чим особливий Безглютеновий гречаний хліб?

  • Гречаний хліб — це бездріжджовий хлібчик, в основі якого насіння точно корисної зеленої гречки. Не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів та глютену.
  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів.

  • Дозволяє отримати відчуття ситості при невеликій кількості споживання продукту, не переїдаючи.
  • З такого хліба виходять неймовірно смачні канапки з сиром.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів.
  • Хліб з зеленої гречки містить велику кількість білка, що є у самій крупі.
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки.

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі.
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!).
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.
  • Частину хліба чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами).
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом).
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150 С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Подробнее

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написать отзыв
Отзывы о продукте (0)
Написать отзыв


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Зберігати у сухому прохолодному місці. Бажано зберігати у холодильнику.