Хлопья ржаные сиродавление
Хлопья ржаные сиродавление

Хлопья ржаные сиродавление


7 відгуків
98 грн 700 г
700 г Є в наявності
- +
Ржаные хлопья / Украина.
на 100г: белки - 6,4 г, углеводы - 82,6 г, жиры - 3,2 г. Калорийность - 385 ккал.
6 месяцев.


Ржаные сиродавление хлопья

  • Сиродавление ржаные хлопья — это зерна цельной пшеницы, расплющенные под специальным прессом.
  • Источник клетчатки, которая очищает кишечник и снижает уровень холестерина в крови.
  • Содержат в большом количестве:
    - витамины группы В - необходимы для здорового обмена веществ
    - кальций и фосфор - для формирования и восстановления костей;
    - калий - предупреждает образование отеков, укрепляет сердце и сосуды.
  • Полезны при повышенной кислотности и гастрите, благодаря обволакивающим свойствам.
  • Источник медленных углеводов  не провоцируют скачки сахара в организме и дарят долгое ощущение сытости.

Что делать?

  • Классический способ употребления — каша. Залейте хлопья растительным молоком или водой. Добавьте сухофрукты или орешки по вкусу. Вот и все, вкусный и полезный завтрак готов :)
  • Ловите способ приготовления от нас ❤️
    Залейте хлопья горячей водой в пропорции 1: 1,5. Перемешайте, поставьте на средний огонь и варите 3 мин. После этого выключите газ и дайте настояться еще несколько минут. Если хотите более разваренные хлопья - добавляйте больше воды и увеличьте время приготовления.
  • Используйте ржаные хлопья в выпечку: при приготовлении печенюшек, кексов или запеканок.
  • Можно добавлять в смузи, как источник медленных углеводов. Тогда вы точно сохраните сытость надолго:)

Чего не стоит делать?

  • Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.

Подробнее

  • Жито - продукт харчування, що включає такі мікроелементи як калій, кальцій, магній, фосфор, залізо, марганець; ферменти і нуклеїнові кислоти. Воно багате амінокислотами, містить вітаміни В1, В2, РР, А;
  • Високий вміст в жирах жита токоферолів дозволяє рекомендувати житні пластівці людям, які страждають захворюваннями печінки, шкіри, а також вагітним жінкам;
  • В житніх пластівцях досить високий вміст незамінних поліненасичених жирних кислот - лінолевої і ліноленової, лецитину, що робить їх корисними для нормалізації обміну речовин, зниження вмісту холестерину в крові, поліпшення стану стінок кровоносних судин;
  • Все це сприяє нормалізації діяльності серцево-судинної і кровоносної систем організму, перешкоджає розвитку атеросклерозу;
  • Окрім цього, вживання житніх пластівців зможе допомогти знизити рівень холестерину в судинах, а також очистити організм від радіонуклідів, пестицидів та інших шкідливих та токсичних елементів.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Житні біскотті
 

Інгредієнти:


1. Борошно льняне - 2 ст. л.
2. Вода - 200 мл
3. Пластівці вівсяні - 50 г.
4. Борошно житнє - 80 г.
5. Пластівці житні - 70 г.
6. Сіль - 0,25 ч. л.
7. Сода - 0,5 ч. л.
8. Олія рослинна (за вашим смаком) - 3 ст. л.
9. Насіння льону - 1 ст. л.
10. Курага - 70 г.

Приготування:


1. Якщо немає борошна з льону, для його приготування змолоти льон (наприклад, в кавомолці).
2. Льняне борошно змішати з водою і залишити на 30 хвилин набрякнути.
3. Вівсяні пластівці змолоти у борошно.
4. Змішати житню муку, житні пластівці, мелені вівсяні пластівці, сіль і соду. Додати лляне насіння.
5. До суміші води і лляної муки додати рослинну олію і перемішати.
6. Влити в суху суміш житнім борошном). Добре перемішати.
7. Додати попередньо промиту і дрібно нарізану курагу і замісити досить липке тісто.
8. Мокрими руками сформувати два невеликих батончика. Викласти на деко, застелене папером для випічки.
9. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Вийняти з духовки, дати охолонути протягом 10 хвилин, нарізати навскіс шматочками, товщиною приблизно 1 см, розкласти на деку.
10. Випікати в духовці (при 180 градусів) 8-10 хвилин, перевернути і продовжувати випікати ще 8-10 хвилин.

Батончики з пластівців із журавлиною
 
Інгредієнти:


1. Пластівці вівсяні - 50 г.
2. Пластівці житні - 50 г.
3. Пластівці пшеничні - 50 г.
4. Пластівці ячмінні- 50 г.
5. Вода -150 мл.
6. Мед - 1 ст. л.
7. Журавлина сушена - 100 г.
8. Кероб - 30 г.
9. Какао-масло - 20 г.


Приготування:
1. Журавлину помити і залити водою на 30 хвилин. Опісля, воду злити, журавлину обсушити.
2. Суміш пластівців (половину змолоти у кавомолці ) всипати до миски, додати воду і мед. Перемішати, залишити на 20 хвилин.
3. Пластівці перемішати з журавлиною. Отриману масу викласти у форму на силіконовий килимок і рівномірно розрівняти висотою близько 8-10 мм.
4. Випікати перші 10-15 хвилин при температурі 160 градусів, далі температуру зменшити до 120 і залишити ще на 10-15 хвилин в духовці.
5. Готовий пласт розрізати на рівні смужки.
6. Розтопити какао-масло на паровій бані і змішати з керобом до досить густої консистенції. Нанести тонким шаром на батончики за допомогою пензлика. 

7. Дати охолонути батончикам і можна їсти. 

Смачного)



Написать отзыв
Отзывы о продукте (7)
Написать отзыв
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Пересыпать в герметичный контейнер. Хранить в сухом прохладном месте.