Дитячі макарони рисовi Зайчата
6 відгуків
300 г
Є в наявності
Про глютен
- Макарони є безглютеновими.
- Та через те, що зберігаються на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Макарони можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості.
- Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливі наші дитячі макарони?
- Ідеальна альтернатива, якщо у дитини непереносимість глютену чи алергія.
- Корисніші, ніж пшеничні, адже:
- пшениця при обробці втрачає поживні речовини та клітковину. Безглютенові макарони мають більше корисних елементів у складі та легше засвоюються організмом.
- при частому вживанні пшенична клейковина, тобто глютен: порушує всмоктування поживних речовин, уповільнює метаболізм, негативно впливає на ендокринну систему та гормональний фон.
- ми не закликаємо повністю відмовитись від пшеничного борошна. Але точно радимо зменшити його кількість, віддати перевагу цільнозерновому та безглютеновому.
- Ми назвали їх дитячими через форму макаронинок: зайчики, ведмедики та каченята. Ваша внутрішня дитина теж може їх захотіти, не відмовляйте собі у такому задоволенні ;).
Які безглютенові макарони обрати?
- Рисові за смаком найбільш нейтральні та нагадують пшеничні. Містять вітаміни групи В та Е.
- Гречані мають виражений гречаний аромат та смак, темного кольору, розсипчастої структури. Багаті на антиоксиданти, вітаміни групи В, залізо та фолієву кислоту.
- Кукурудзяні мають легкий кукурудзяний аромат та смак, щільні за структурою. Містять клітковину, вітаміни групи В, Е та А.
- Пшоняна паста ніжна, легкий пшоняний післясмак. Містить рекордну кількість калію та вітаміни: А, В1, В2, В5 і РР, а також натуральну клітковину та амінокислоти. Крім того, має велику кількість вітаміну D, тому корисна для дітей.
Спосіб приготування:
- Макаронні вироби занурити у киплячу воду з розрахунку 100 г макаронних виробів на 1 л води (можна воду посолити).
- Перемішуючи, довести до кипіння і варити на помірному вогні до готовності 5-7 хв.
рисове борошно, вода питна / Україна.
на 100 г : білки — 7 г, жири — 0,6 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 363 ккал.
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30°С, відносній вологості не вище 70%.
12 місяців.