Кімчі з соєвим м’ясом
1 відгук
460 мл
Немає в наявності
Що таке кімчі?
- Це традиційна корейська гостра ферментовона капуста.
- Наша версія веганська та менш гостра за класичну.
- Основна складова кімчі – капуста. До капусти додають овочі, ряд духмяних спецій, рисове борошно та воду, щоб вона ферментувалася. Через декілька тижнів виходить корисна пробіотична страва.
- Кімчі низькокалорійна, багата на вітаміни А та С, пробіотики, клітковину та антиоксиданти.
Яка користь кімчі?
- Покращує травлення та мікрофлору завдяки бактеріям, що утворюються шляхом ферментації.
- Сприяє зміцненню імунітету, допомагає боротися з вірусами.
- Зменшує окислювальний процес у клітинах, уповільнює процеси старіння.
- Знижує рівень холестерину та резистентність до інсуліну, запобігає ожирінню.
Яка на смак кімчі з соєвим м'ясом?
- Хрустка, з кислинкою. Гострувата, проте не така гостра, як в класичному варіанті. Відчувається смак гострих перців, аромат ферментованих овочів та прянощів з нотками сливового вина. Соєве м'ясо у ферментованому соці — дуже м'яке та смачне.
- Соєве м'ясо в кімчі — це фізично та хімічно інший продукт, що не має жодної негативної риси неферментованої сої, тому легко засвоюється.
Як їдять кімчі?
молода білокачанна капуста, соєве м'ясо, фільтрована вода, рисове борошно, морква, зелена цибуля, часник, імбир, редиска, паприка, сіль, гострі переці: Pimenta Leopard, Habanero Red, Habanero Yellow, коріандр, розмарин.
на 100 г: білки — 3,2 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 6,9 г. Калорійність — 38,2 ккал.
Зберігати в холодильнику (4С-8С).