Розмарин подрібнений
Розмарин подрібненийРозмарин подрібнений

Розмарин подрібнений


22 грн 50 г
50 г Є в наявності
- +
Розмарин / Єгипет.
на 100 г.: білки - 4,88 г, жири - 15,22 г, вуглеводи - 64,06 г. Калорійність - 331 Ккал.
12 місяців.

Чим особливий розмарин подрібнений?

  • Має сильний "сосновий" запах та пряний ледь гострий смак.
  • Багатий антиоксидантами, які підтримують імунну систему та роботу всього організму.
  • Має протизапальні властивості, тому ефективний для зняття болю і спазмів в кишечнику.
  • Містить карнозол і карнозну кислоту  це речовини, які нормалізують артеріальний тиск і попереджають атеросклероз.
  • Розмарин корисний для діабетиків  містить ензими, які знижують рівень глюкози в крові.

Як використовувати розмарин подрібнений?

  • Додавайте його в салати, страви з макаронів, овочів та бобових. Використовуйте для ароматизації соусів чи улюблених олій.
  • Особливо смакує зі всіма видами м'яса та стравами з сиру.
  • Добре поєднується з петрушкою, тим’яном, базиліком, орегано та майораном.
  • Пам'ятайте! Розмарин має насичений аромат, тому додавайте його в невеликій кількості.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати вагітним, гіпертонікам та дітям до 5 років.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Шарлотка зі сливами і розмарином


Інгредієнти:

  1. Сливи - 400 г.

  2. Кокосова олія - 100 г.

  3. Нутове/соєве борошно - 150 г.

  4. Вода - 50-70 г.

  5. Сода харчова - 1 ч. л.

  6. Фініки - 200 г (або кокосовий цукор 70 г).

  7. Сироп агави - 30 г.

  8. Мелене насіння льону - 2 ст.л.

  9. Сіль рожева - 1 щіпка.

  10. Імбир - 1 ст.л.

  11. Сік ½ лимона.

  12. Розмарин - 1 щіпка.


Приготування:

1. Замочіть попередньо у теплій воді фініки на 15 хвилин, промийте їх, очистіть від кісточок і збийте у блендері до утворення однорідної маси. Можна додати трохи води, щоб ретельніше подрібнити фініки.

2. Додайте борошно, соду, льон і продовжуйте збивати, потім додайте сіль і розмарин.

3. Сливи поріжте на 8 частинок. Змішайте з лимонним соком, сиропом агави та імбиром.

4. Змастіть форму олією, помістіть тісто, а зверху викладіть сливову масу.

5. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовій печі 30-40 хвилин.

6. Можна потім також прикрасити зверху свіжими листочками розмарину.

Смачного!

Найкраще частуватись шарлоткою у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.