Розмарин подрібнений
Розмарин подрібненийРозмарин подрібнений

Розмарин подрібнений


22 грн 50 г
50 г Є в наявності
- +
Розмарин / Єгипет.
на 100 г.: білки - 4,88 г, жири - 15,22 г, вуглеводи - 64,06 г. Калорійність - 331 Ккал.
12 місяців.

Чим особливий РОЗМАРИН подрібнений?

  • Розмарин – пряність із сильним, солодким, камфорним запахом, що нагадує аромат сосни та пряним, ледь гострим смаком.
  • Розмарин допоможе зняти біль при артриті, ревматизмі, спазмах, тонізує м’язи та знімає запалення і втому.
  • А ще ця спеція - сильний стимулятор і джерело антиоксидантів - надасть омолоджуючий ефект усьому організму.
  • Розмарин стимулює нервову систему, допомагає при пониженому кров’яному тиску, покращує пам’ять та концентрацію уваги.
  • Розмарин має сильні антисептичні, протизапальні та загоюювальні властивості. Використовуйте  розмарин зовнішньо у вигляді відвару для лікування дерматологічних проблем.

Як використовувати РОЗМАРИН подрібнений?

  • Розмарин незамінний у стравах середземноморської кухні. Додавайте його в  салати, страви з макаронів, овочів, бобових, у перші  страви. Використовуйте розмарин для ароматизації соусів, олії та оцту.
  • Розмарин збагатить смак сиру, баклажанів, картоплі, гороху та шпинату.
  • Ця спеція добре поєднується із петрушкою, тим’яном, базиліком, орегано, майораном, чорним перцем.
  • Пам'ятайте, що розмарин - сильна пряність, тому додавайте його у страви в невеликій кількості.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не рекомендовано вживати розмарин людям із гіпертонією.
  • Не слід використовувати розмарин разом з лавровим листом.
  • Не варто вводити в раціон малят раннього віку. Спеції можуть викликати алергію, подразнювати і викликати запальні процеси в шлунково-кишковому тракті дитини. Тому вводити спеції  до раціону малюка не рекомендовано в ранньому віці.
  • Для дітей, які не досягли шести років, розмарин споживати не варто.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Шарлотка зі сливами і розмарином


Інгредієнти:

  1. Сливи - 400 г.

  2. Кокосова олія - 100 г.

  3. Нутове/соєве борошно - 150 г.

  4. Вода - 50-70 г.

  5. Сода харчова - 1 ч. л.

  6. Фініки - 200 г (або кокосовий цукор 70 г).

  7. Сироп агави - 30 г.

  8. Мелене насіння льону - 2 ст.л.

  9. Сіль рожева - 1 щіпка.

  10. Імбир - 1 ст.л.

  11. Сік ½ лимона.

  12. Розмарин - 1 щіпка.


Приготування:

1. Замочіть попередньо у теплій воді фініки на 15 хвилин, промийте їх, очистіть від кісточок і збийте у блендері до утворення однорідної маси. Можна додати трохи води, щоб ретельніше подрібнити фініки.

2. Додайте борошно, соду, льон і продовжуйте збивати, потім додайте сіль і розмарин.

3. Сливи поріжте на 8 частинок. Змішайте з лимонним соком, сиропом агави та імбиром.

4. Змастіть форму олією, помістіть тісто, а зверху викладіть сливову масу.

5. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовій печі 30-40 хвилин.

6. Можна потім також прикрасити зверху свіжими листочками розмарину.

Смачного!

Найкраще частуватись шарлоткою у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.