Майоран
МайоранМайоран

Майоран


15 грн/ 50 г
50 г Є в наявності

- +
Майоран / Єгипет.
на 100 г: білки – 12.7 г, жири – 7.0 г, вуглеводи – 60.6 г. Калорійність – 271 Ккал.
12 місяців

Чим особливий МАЙОРАН?

  • Майоран – універсальна пряність із солодким пікантним смаком та легким камфорним ароматом;
  • Він дуже корисний при захворюваннях нирок, жовчного міхура, печінки, а також при цукровому діабеті - він стимулює вироблення інсуліну підшлунковою залозою;
  • Чай із майорану втамує головний, зубний, менструальний біль, полегшить мігрень, а також допоможе при болях у шлунку та кишківнику.

Як використовувати МАЙОРАН?

  • Додавайте майоран у будь-які страви для збагачення аромату і смаку їжі. Особливо ця пряність смакуватиме в салатах, традиційних супах та гарячих овочевих стравах;
  • Ця спеція відмінно поєднується із тим’яном, орегано, базиліком, шавлією, лавровим листом, чорним перцем;
  • Майоран можна використовувати замість солі  при дієтах з обмеженим вживанням солі;
  • А ще він ідеально пасує до важкої та жирної їжі - додавайте його до бобових, капусти, картоплі, грибів для полегшення травлення.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Чай із додаванням майорану заспокоїть нервову систему, допоможе побороти безсоння, стреси та покращить психо-емоційний стан;
  • При захворюваннях порожнини рота та кровоточивості ясен ефективними будуть полоскання з відвару майорану;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Суп з сочевицею



Інгредієнти:

  1. Сочевиця зелена – 100 г.;

  2. Булгур (або кус-кус, рис) – 100 г.;

  3. Морква – 150 г.;

  4. Томати – 200 г.;

  5. Олія кокосова – 20 мл.;

  6. Йогурт (або рослинне молоко) – 100 р.;

  7. Кріп, петрушка – по ⅓ пучка;

  8. Петрушка сушена – ½ ч. л.

  9. Майоран  – ½ ч.л.

  10. Куркума – ½ ч.л.;

  11. Вода – 2 л.


Приготування:
1. Всипте сочевицю в кастрюлю та залийте холодною водою. Поставте варити.

2. Обсмажте на олії у сковорідці булгур близько 9 хвилин. Всипте туди ж, сочевицю (коли вона буде легко протикатись чимось гострим).

3. На залишках олії прогрійте спеції,  томати, терту моркву. Відправте все в каструлю до сочевиці.

4. Варіть 20 хв. До готового супу  додайте зелень та йогурт за бажанням.

Маленька хитрість: оброблена окропом крупа звариться швидше, тому дайте їй постояти близько півгодини.


Смачного!
Найкраще готувати на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.