Кріп
КріпКріп

Кріп


25 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Кріп / Єгипет.
на 100 г: білки - 2.5 г, жири - 0.5 г, вуглеводи - 6.3 г. Калорійність - 40,0 Ккал.
12 місяців.

Чим особливий КРІП?

  • Кріп - пряна трава із сильним, приємним смаком й ароматом.
  • Покращує роботу травних залоз і всього ШКТ.
  • Корисні властивості кропу допоможуть у боротьбі з такими захворюваннями як дизентерія та діарея.
  • Ця пряність позбавляє від підвищеного тиску, розширюючи кровоносні судини.

Як використовувати КРІП?

  • Сушений кріп використовується у кулінарії для ароматизації страв.
  • Сушений кріп надає приємного присмаку супам, соусам, стравам із грибів та картоплі.
  • Сушена зелень кропу, настояна в окропі - один із кращих засобів для освітлення веснянок у підлітків і пігментних плям у вагітних.
  • Також сушений кріп медики та дієтологи рекомендують включати до щоденного раціону як профілактичний засіб.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  •  Протипоказаннями до вживання кропу при вагітності є: ризик передчасних пологів; загроза викидня; гіпертонус матки; захворювання печінки і нирок; відсутність тонусу кишечника і хронічні запори; анемія; знижений артеріальний тиск. Дуже важливо перед використанням зелені проконсультуватися зі своїм гінекологом, який веде вагітність і знає всі особливості організму. Слід відмовитися від кропу, якщо жінку турбують болі в животі, кров’янисті виділення і інші тривожні симптоми. Не варто зловживати корисною травою. Нормою вважається 20-30 г на день.


Детальніше

  • Багатьом відома «кропова вода», яку дають дітям при газоутворенні в кишківнику.
  • Кріп усуває здуття живота і запори, підвищує апетит, допомагає нормалізувати обмін речовин.
  • Сушений кріп допоможе нормалізувати менструальний цикл і полегшити болі в цей період завдяки флавоноїдам і вітамінам групи В.
  • Цінні ефірні олії допоможуть очистити дихальні шляхи в разі прояву алергічного кашлю, а в разі виникнення алергічного свербежу - допоможуть загоєнню шкіри.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння  вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Томатний суп



Інгредієнти:

  1. Вода — 1 л.

  2. Помідори великі — 8 шт.

  3. Кокосова олія сиродавлена або масло ГХІ — 2 ст.л.

  4. Середня цибулина (або асафетида 1 ч.л.)— 1шт.

  5. Часник — 1 ч.л.

  6. Кокосовий цукор — 1/2 ст. л.

  7. Кмин — 1 ч.л.

  8. Кріп/Петрушка — 1 ч.л.

  9. Сіль рожева — за смаком.

Приготування:

1. Помідори вимийте, натріть на дрібній тертці або подрібніть у блендері.

2. Розігрійте на сковорідці олію і обсмажте нарізану кубиками цибулю (або просто додайте асафетиду). Додайте часник і кмин, готуйте ще 1 хвилину.

3. Додайте цукор і помідори, тушкуйте ще 2 хвилини.

4. Налийте в каструлю воду, нагрійте до кипіння, додайте овочі та варіть до готовності.

5. Розлийте по тарілках, зверху посипте зеленню.

Смачного.

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.