Кріп
КріпКріп

Кріп


25 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Кріп / Єгипет.
на 100 г: білки - 2.5 г, жири - 0.5 г, вуглеводи - 6.3 г. Калорійність - 40,0 Ккал.
12 місяців.

Чим особливий сушений кріп?

  • Зберігає солодко-освіжаючий смак та аромат.
  • Лідер за вмістом ефірних масел серед усіх листових. Вони корисні для травлення — підвищують апетит і стимулюють виділення шлункового соку.
  • Містить велику кількість вітаміну С та флавоноїдів, які пригнічують ріст бактерій і грибків.
  • Кріп багатий на вітаміни групи В. Вони мають седативну дію на організм і знижують рівень стресу.
  • Джерело кальцію, який потрібен для міцності і розвитку кісток.

Як використовувати сушений кріп?

  • Додавайте в різноманітні страви: супи, соуси, страви з грибів, картоплі, овочів чи м'яса.
  • Можна використовувати у консервації: надає пряний аромат та попереджає появу плісняви.
  • Пам'ятайте: щоб зберегти насиченість додавайте кріп вже у готові страви або за кілька хвилин до готовності.
  • Якщо настояти його в окропі  отримаєте природний засобів для освітлення веснянок і пігментних плям.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Багатьом відома «кропова вода», яку дають дітям при газоутворенні в кишківнику.
  • Кріп усуває здуття живота і запори, підвищує апетит, допомагає нормалізувати обмін речовин.
  • Сушений кріп допоможе нормалізувати менструальний цикл і полегшити болі в цей період завдяки флавоноїдам і вітамінам групи В.
  • Цінні ефірні олії допоможуть очистити дихальні шляхи в разі прояву алергічного кашлю, а в разі виникнення алергічного свербежу - допоможуть загоєнню шкіри.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння  вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Томатний суп



Інгредієнти:

  1. Вода — 1 л.

  2. Помідори великі — 8 шт.

  3. Кокосова олія сиродавлена або масло ГХІ — 2 ст.л.

  4. Середня цибулина (або асафетида 1 ч.л.)— 1шт.

  5. Часник — 1 ч.л.

  6. Кокосовий цукор — 1/2 ст. л.

  7. Кмин — 1 ч.л.

  8. Кріп/Петрушка — 1 ч.л.

  9. Сіль рожева — за смаком.

Приготування:

1. Помідори вимийте, натріть на дрібній тертці або подрібніть у блендері.

2. Розігрійте на сковорідці олію і обсмажте нарізану кубиками цибулю (або просто додайте асафетиду). Додайте часник і кмин, готуйте ще 1 хвилину.

3. Додайте цукор і помідори, тушкуйте ще 2 хвилини.

4. Налийте в каструлю воду, нагрійте до кипіння, додайте овочі та варіть до готовності.

5. Розлийте по тарілках, зверху посипте зеленню.

Смачного.

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.