Коріандр мелений
Коріандр меленийКоріандр мелений

Коріандр мелений


15 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Коріандр мелений / Ліван.
на 100 г: білки – 1.5 г, жири – 0 г, вуглеводи – 5г. Калорійність – 25 Ккал.
12 місяців

Чим особливий КОРІАНДР МЕЛЕНИЙ?

  • Коріандр у стравах - відмінна профілактика шлункових захворювань, допомога печінці і запорука здорового апетиту;
  • Він має бактерицидну дію і допоможе при інфекційних захворюваннях та запальних процесах у нирках, сечовому і жовчному міхурі;
  • Ця пряність дуже добре сприяє перетравленню жирної та "важкої" їжі.

Як використовувати КОРІАНДР МЕЛЕНИЙ?

  • Мелений коріандр значно покращить смак страв з капусти, гороху, квасолі, сочевиці, овочевих пюре з моркви, гарбуза, буряка, картоплі;
  • Він ідеально поєднується з зірою, кмином, куркумою, петрушкою, чорним та духмяним перцем, фенхелем, чилі та часником;
  • Коріандровий чай - м'який сечогінний засіб, який позбавить від набряків тіла, надлишку жовчі, очистить шкіру від висипань.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендовано перевищувати добову норму вживання насіння - 4 г.

Детальніше

  • Насіння коріандру використовують для ароматизації хліба, кондитерських виробів, супів, сиру;
  • Зберігайте плоди цілими і подрібнюйте їх перед вживанням;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Індійські паляниці (коржики) Бхакурі



Інгредієнти:

  1. Пшеничне цільнозернове борошно (або змішати 50/50 борошно грубого помелу і нутове борошно) — 400 г.;

  2. Цукор кокосовий (коричневий)— 1 ст.л ;

  3. Сіль рожева — 1/2 ч.л.;

  4. Сода — 1 ч.л.;

  5. Коріандр (кінза) — 1 ст. л.;

  6. Кисле молоко (або сироватка, йогурт, кефір) — 1,5 скл.;

  7. Кунжут (сезам) — 2 ст.л.;

  8. Калінджі (чорнушка) — 1 ст.л;

  9. Кокосова олія для обсмажування — 2 ст.л.

Приготування:
1. Просійте борошно разом з содою. Додайте сіль, цукор, коріандр. Перемішайте. Влийте кисле молоко і замісіть тісто. У процесі замішування можете змащувати руки олією (тісто не буде прилипати і стане еластичним). Тісто має бути м'яким.

2. Скатайте кульки діаметром 5-6 см. Посипте стіл борошном, розплющіть кульку, посипте насінням кунжуту і калінджі. Розкачайте її качалкою до кола діаметром близько 15 см.

3. Викладіть на кокосову олію, через 1-2 хв. переверніть.
Коли друга сторона підсмажиться, зніміть готову бхатурі і поставте ребром на друшляк, щоб олія стекла.
Готово.

Найкраще готувати бхатурі до обіду.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.