


Кмин
27 грн 100 г
100 г
Під замовлення (1 доба)
Кмин / Єгипет.
на 100 г: білки – 19.8 г, жири – 14.6 г, вуглеводи – 11.9 г. Калорійність– 333 Ккал.
12 місяців
Чим особливий КМИН?
- Кмин - довгасте насіння з сильним приємним ароматом і пряним, терпким, ледь пекучим смаком;
- Він відновлює обмін речовин і допомагає позбутись від зайвої ваги;
- Ця спеція – це чудовий антидепресант: допоможе при роздратованості, істеричних станах, підвищеній збудливості та безсонні;
- А ще кмин володіє антибактеріальними, відхаркувальними та протизапальними властивостями, ефективний при застудних захворюваннях, бронхіальній астмі, бронхітах і кишкових інфекціях.
Як використовувати КМИН?
- Кмин додають до найрізноманітнішої випічки, консервації, супів, соусів, салатів, страв з картоплі, капусти, сиру, грибів, запіканок, овочевих рагу. Він добре поєднується із "важкими" стравами;
- Для повного розкриття аромату і смаку обсмажте ціле насіння у невеликій кількості олії або ж на сухій сковорідці, а потім подрібніть і додайте до страви;
- Ця спеція чудово поєднується з коріандром, зірою, базиліком, лавровим листом, пажитником, чорним та духмяним перцем, чілі, куркумою та гірчицею;
- Відвар із насіння кмину зовнішньо - сприятиме регенерації тканин, покращить стан жирної шкіри, позбавить від запалення та розширених пор.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Кмин протипоказаний при гастриті з підвищеною кислотністю, діабеті, ішемічній хворобі серця.
Гарячий салат з молодої картоплі з кмином
Інгредієнти:
Картопля (або батат — 2шт) — 8 шт.;
Кмин — 1 ч.л.;
Сметана (як варіант кокосові вершки або Соус “Сметанковий”) — 7 ст.л.;
Гірчиця — 2 ст.л.;
Цибуля зелена — 2 пера;
Петрушка — 1/2 ч.л.
Сіль морська — за смаком;
Перець — за смаком.
Приготування:
1. Картоплю вимийте, відваріть в шкірці 12-15 хв до м'якості. Злийте воду та дайте злегка охолонути. Потім очистіть, наріжте дольками, посипте кмином, перемішайте і викладіть в салатницю.
2. З'єднайте сметанкову заправку і гірчицю, приправте сіллю й перцем. Додайте зелену цибулю і петрушку і перемішайте.
Готово.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
Із цим товаром рекомендуємо

Базилік зелений
100 г 100 г 23 грн
Гірчиця мелена
100 г 100 г 20 грн