Гірчиця мелена
Гірчиця меленаГірчиця мелена

Гірчиця мелена


20 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Гірчиця / Єгипет.
на 100 г.: білки – 7,21 г, жири - 8,74 г, вуглеводи - 11,77 г. Калорійність - 157 Ккал.
12 місяців.


Чим особлива гірчиця мелена?

  • Має пікантний смак. Але ніжніший, ніж інші види гірчиці.
  • Природний антисептик  допомагає знищувати бактерії та віруси.
  • Містить вітаміни В та Е, які стимулюють розщеплення і засвоєння їжі.
  • Зерна гірчиці багаті на фітонутрієнти. Вони не дають розвиватися запаленням та захищають наші клітини від стресу.
  • Джерело селену — речовини, яка підвищує міцність кісток, зубів і нігтів.

Як використовувати гірчицю мелену?

  • Ідеально смакує з грибами, крупами, картоплею та м'ясними стравами.
  • Додавайте її в домашні соуси, супи, різноманітні салати та використовуйте для консервації.
  • Ділимося рецептом смачної заправки до салатів❤️
    Гірчиця + чорна гімалайська сіль + мед + чорний перець + олія = ідеальний соус до салату.
    Можете додати ще інші спеції за смаком або трішки сметани.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Зловживати при гастриті, язві та підвищеній кислотності шлунку.

Детальніше

  • Під впливом гірчиці - жирна  білкова їжа швидше і краще перетравлюється, нейтралізується патогенна флора в шлунково-кишечному тракті, усуваються закрепи.
  • При переохолодженні, застуді, болях у суглобах, різкому підвищенні артеріального тиску допоможуть ванночки для ніг із 2 ч. л. меленої гірчиці.
  • Паста з гірчиці та води, накладена через тканину на болючі ділянки тіла, стимулює прилив крові, зменшує запальні процеси, полегшує болі при ревматизмі, подагрі, артриті, радикуліті, позбавляє від болю у м’язах і суглобах.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті , можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Майонез соєвий

Інгредієнти:

  1. Тофу — 200 г.

  2. Олія соняшникова — 3 ст.л.

  3. Оцет яблучний — 1 ст.л.

  4. Лимон — ½ шт.

  5. Мед чи інший підсолоджувач — 1 ч.л.

  6. Гірчиця — 1 ч.л.

  7. Часник — ½ зубчика.

  8. Вода — 2 ст.л.

  9. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

Всі інгредієнти помістіть у блендер, з лимону витисніть сік. Збивайте до однорідного стану.
Готово.
Заправляйте улюблені салати та подавайте до снеків та закусок.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.