Гірчиця мелена
Гірчиця меленаГірчиця мелена

Гірчиця мелена


4 відгуки
40 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Гірчиця / Єгипет.
на 100 г.: білки – 7,21 г, жири - 8,74 г, вуглеводи - 11,77 г. Калорійність - 157 Ккал.
12 місяців.


Чим особлива гірчиця мелена?

  • Має пікантний смак. Але ніжніший, ніж інші види гірчиці.
  • Природний антисептик  допомагає знищувати бактерії та віруси.
  • Містить вітаміни В та Е, які стимулюють розщеплення і засвоєння їжі.
  • Зерна гірчиці багаті на фітонутрієнти. Вони не дають розвиватися запаленням та захищають наші клітини від стресу.
  • Джерело селену — речовини, яка підвищує міцність кісток, зубів і нігтів.

Як використовувати гірчицю мелену?

  • Ідеально смакує з грибами, крупами, картоплею та м'ясними стравами.
  • Додавайте її в домашні соуси, супи, різноманітні салати та використовуйте для консервації.
  • Ділимося рецептом смачної заправки до салатів❤️
    Гірчиця + чорна гімалайська сіль + мед + чорний перець + олія = ідеальний соус до салату.
    Можете додати ще інші спеції за смаком або трішки сметани.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Зловживати при гастриті, язві та підвищеній кислотності шлунку.

Детальніше

  • Під впливом гірчиці - жирна  білкова їжа швидше і краще перетравлюється, нейтралізується патогенна флора в шлунково-кишечному тракті, усуваються закрепи.
  • При переохолодженні, застуді, болях у суглобах, різкому підвищенні артеріального тиску допоможуть ванночки для ніг із 2 ч. л. меленої гірчиці.
  • Паста з гірчиці та води, накладена через тканину на болючі ділянки тіла, стимулює прилив крові, зменшує запальні процеси, полегшує болі при ревматизмі, подагрі, артриті, радикуліті, позбавляє від болю у м’язах і суглобах.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті , можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Майонез соєвий

Інгредієнти:

  1. Тофу — 200 г.

  2. Олія соняшникова — 3 ст.л.

  3. Оцет яблучний — 1 ст.л.

  4. Лимон — ½ шт.

  5. Мед чи інший підсолоджувач — 1 ч.л.

  6. Гірчиця — 1 ч.л.

  7. Часник — ½ зубчика.

  8. Вода — 2 ст.л.

  9. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

Всі інгредієнти помістіть у блендер, з лимону витисніть сік. Збивайте до однорідного стану.
Готово.
Заправляйте улюблені салати та подавайте до снеків та закусок.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.