Гірчиця мелена
Гірчиця меленаГірчиця мелена

Гірчиця мелена


17 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Гірчиця / Єгипет.
на 100 г.: білки – 7,21 г, жири - 8,74 г, вуглеводи - 11,77 г. Калорійність - 157 Ккал.
12 місяців

Чим особлива ГІРЧИЦЯ МЕЛЕНА?

  • Гірчиця біла (жовта, англійська) – пряність із пікантним смаком більш м’яким, ніж у інших видів гірчиці;
  • Це універсальна пряність - вона забезпечить стравам приємний смак і продовжить термін зберігання;
  • Вона допоможе подолати та полегшити респіраторні захворювання. Насіння гірчиці має відхаркувальну дію, очищує дихальні шляхи від слизу, ефективне в лікуванні хронічного бронхіту та застуди;
  • Ця спеція збуджує апетит, підсилює виділення шлункового соку, покращує засвоєння їжі, нормалізує травлення.

Як використовувати ГІРЧИЦЮ МЕЛЕНУ?

  • Ідеально смакує з капустою, грибами, рисом, гречкою, картоплею. Додавайте гірчицю у домашні соуси, майонези, супи, різноманітні салати, страви з бобових та при консервуванні овочів;
  • Ця пряність добре поєднується з коріандром, лавровим листом, духмяним і чорним перцем, мускатним горіхом, кмином, зірою, часником, кропом, петрушкою та куркумою;
  • Змішайте гірчицю, чорну гімалайську сіль, мед, чорний перець, олію, куркуму та інші прянощі за смаком, можете додати сметану, йогурт або шрот кунжуту чи льону для густини, і Ви отримаєте  смачну заправку до салатів;
  • Маски із гірчиці стимулюють ріст волосся, зміцнюють його коріння і позбавляють від надлишкової жирності.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не слід вживати гірчицю у лікувальних цілях та у великих кількостях при високій температурі, дітям до 2-х років, при туберкульозі легень і при запалених нирках.

Детальніше

  • Під впливом гірчиці - жирна  білкова їжа швидше і краще перетравлюється, нейтралізується патогенна флора в шлунково-кишечному тракті, усуваються закрепи;
  • При переохолодженні, застуді, болях в суглобах, різкому підвищенні артеріального тиску допоможуть ванночки для ніг із 2 ч. л. меленої гірчиці;
  • Паста з гірчиці та води, накладена через тканину на болючі ділянки тіла, стимулює прилив крові, зменшує запальні процеси, полегшує болі при ревматизмі, подагрі, артриті, радикуліті, позбавляє від болю в м’язах і суглобах;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Майонез соєвий

Інгредієнти:

  1. Тофу — 200 г;

  2. Олія соняшникова — 3 ст.л.;

  3. Оцет яблучний — 1 ст.л.;

  4. Лимон — ½ шт;

  5. Мед чи інший підсолоджувач — 1 ч.л.;

  6. Гірчиця — 1 ч.л.;

  7. Часник — ½ зубчика;

  8. Вода — 2 ст.л.;

  9. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

Всі інгредієнти помістіть у блендер, а з лимону витисніть сік і збивайте до однорідного стану.
Готово.
Заправляйте улюблені салати та подавайте до снеків та закусок.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.