Фенхель
ФенхельФенхель

Фенхель


27 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Фенхель / Єгипет.
на 100 г.: білки - 15,8 г, жири - 14,87 г, вуглеводи - 12,49 г. Калорійність - 345 Ккал.
12 місяців


Чим особливий фенхель?

  • Фенхель  це подовгасте насіння зеленого кольору. 
  • Має легкий солодкуватий смак та пікантний аромат, схожий на аніс.
  • Містить калій, який нормалізує кров'яний тиск та зміцнює серце й судини.
  • Джерело вітаміну С — відповідає за утворення колагену і захищає імунну систему від атак :)
  • Містить естроген, який корисний для жінок. Він регулює жіночий цикл та гормональний фон.

Як використовувати насіння фенхелю?

  • Додавайте до печених і тушкованих овочів, салатів, супів. Використовуйте у маринадах та консерваціях. 
  • Можна додавати у випічку та запіканки для пряного аромату.
  • Добре поєднується з коріандром, зірою, кмином, петрушкою, орегано, селерою, духмяним та чорним перцем, куркумою.
  • Заварюйте чай із фенхелю  це один з найкращих засобів при спазмах в шлунку.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати в період лактації та вагітності.

Детальніше

  • Насіння фенхелю допоможе при інфекціях сечовивідних шляхів, циститі, сечо-кам’яній хворобі, нормалізує функцію сечового міхура, позбавить від набряків;
  • У лікувальних цілях найкраще використовувати чай з насіння фенхелю;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Журавлинний соус з апельсинами і фенхелем


Інгредієнти:

1. Журавлина (свіжа або заморожена) — 250 г.;

2. Цедра апельсина — 1/2 шт.;

3. Сік апельсина — 1 шт.

4. Кокосовий цукор (або мед) — 1/2 скл.;

5. Вода — 1/2 скл.;

6. Фенхель — 1/2 ч.л.


Приготування:

1. З'єднайте всі інгредієнти в сотейнику. Якщо використовуєте мед, тоді додайте його коли соус охолоне.

2. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте, часто помішуючи, до тих пір, поки журавлина не почне тріскатись і рідина увариться, близько 8-10 хвилин.

3. Зніміть соус з вогню і дайте охолонути перед подачею на стіл.

Найкраще смакувати стравою у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.