Фенхель мелений
Фенхель меленийФенхель мелений

Фенхель мелений


23 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Фенхель / Єгипет
на 100 г: білки - 15,8 г, жири - 14,87 г, вуглеводи - 12,49 г. Калорійність - 345 Ккал.
12 місяців

Чим особливий ФЕНХЕЛЬ МЕЛЕНИЙ?

  • Фенхель - насіння продовгастої форми зеленого кольору. Поєднує у собі аромат кропу та анісу. Смак ніжний, пряно-солодкий, свіжий.
  • Фенхель має відхаркувальну та дезінфікуючу дію, ефективний при захворюваннях і закладенності верхніх дихальних шляхів, кашлі, бронхіті, грипі, охриплості голосу.
  • Насіння фенхелю допоможе при інфекціях сечовивідних шляхів, циститі, сечо-кам’яній хворобі. Він нормалізує функцію сечового міхура, позбавить від набряків.


Як вживати ФЕНХЕЛЬ МЕЛЕНИЙ?

  • Насіння фенхеля додають до печених і тушкованих овочів, салатів, супів, соусів, маринадів, при консервації огірків і капусти, а також для ароматизації гарячих напоїв, узвару, компоту, кондитерських виробів та найрізноманітнішої випічки;
  • Фенхель добре поєднується з коріандром, зірою, кмином, петрушкою, селерою, духмяним та чорним перцем, куркумою, мускатним горіхом, імбиром.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати в період лактації.
  • Протипоказаний вагітним через здатність сильно тонізувати матку.

Детальніше

  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи.
  • Чай із фенхеля один з найкращих засобів для стимуляції травної системи, допоможе при метеоризмі, болі в животі, нудоті, газах та спазмах шлунково-кишкового тракту, має сечогінний ефект.
  • При вологих прибираннях відвар із фенхеля допоможе зменшити вміст грибків у кілька разів

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Стаття від "Смак Життя": Прянощі - це природні ліки


Крем-суп з фенхелем

Інгредієнти:

  1. Броколі — 500 г.;

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Овочевий бульон (вода) — 800 мл.;

  4. Йогурт (рослинне молоко) — 100 г.;

  5. Масло кокосове — ½ ст.л.;

  6. Фенхель — ½ ч.л.;

  7. Суміш 4 перців — ½ ч.л.;

  8. Сіль морська — за смаком;


Приготування:
Помийте і почистіть овочі. Наріжте цибулю і броколі.

Підігрійте в сотейнику масло, обсмажте в ній протягом 5 хв. броколі і цибулю, постійно помішуючи. Додайте фенхель, інші спеції, сіль, перець.

Долийте бульйону і варіть 10 хв. на слабкому вогні. Броколі має стати м'якою.
Суп остудіть і збийте блендером до однорідності. Влийте йогурт.

Перед подачею крем-суп можна злегка підігріти.

Смачного!
Чудово підходить для будь якого прийому їжі.


Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.