Фенхель
ФенхельФенхель

Фенхель


24 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Фенхель / Єгипет.
на 100 г.: білки - 15,8 г, жири - 14,87 г, вуглеводи - 12,49 г. Калорійність - 345 Ккал.
12 місяців


Чим особливий ФЕНХЕЛЬ?

  • Фенхель - насіння продовгастої форми зеленого кольору. Поєднує у собі аромат кропу та анісу, смак ніжний, пряно-солодкий, свіжий;
  • Фенхель збільшить кількість молока у годуючих матерів, стимулюватиме вироблення естрогену, заспокоїть нервову систему та є ефективним при безсонні;
  • Ця пряність має дезінфікувальну дію, ефективний при захворюваннях і закладенності верхніх дихальних шляхів, кашлі, бронхіті, грипі та охриплості голосу.

Як використовувати ФЕНХЕЛЬ?

  • Насіння фенхелю додають до печених і тушкованих овочів, салатів, супів, розсолів, соусів, маринадів, при консервації огірків і капусти, а також для ароматизації гарячих напоїв, узвару, компоту, кондитерських виробів та найрізноманітнішої випічки;
  • Він добре поєднується з коріандром, зірою, кмином, петрушкою, орегано, селерою, духмяним та чорним перцем, куркумою, мускатним горіхом та імбирем;
  • Чай із фенхелю один з найкращих засобів для стимуляції травної системи, допоможе при болях в животі, нудоті та спазмах шлунково-кишкового тракту, має сечогінний і м’який послаблюючий ефект;
  • При вологих прибираннях відвар із фенхелю допоможе зменшити вміст грибків у кілька разів.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Протипоказаний вагітним через здатність сильно тонізувати матку.

Детальніше

  • Насіння фенхелю допоможе при інфекціях сечовивідних шляхів, циститі, сечо-кам’яній хворобі, нормалізує функцію сечового міхура, позбавить від набряків;
  • У лікувальних цілях найкраще використовувати чай з насіння фенхелю;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Журавлинний соус з апельсинами і фенхелем


Інгредієнти:

1. Журавлина (свіжа або заморожена) — 250 г.;

2. Цедра апельсина — 1/2 шт.;

3. Сік апельсина — 1 шт.

4. Кокосовий цукор (або мед) — 1/2 скл.;

5. Вода — 1/2 скл.;

6. Фенхель — 1/2 ч.л.


Приготування:

1. З'єднайте всі інгредієнти в сотейнику. Якщо використовуєте мед, тоді додайте його коли соус охолоне.

2. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте, часто помішуючи, до тих пір, поки журавлина не почне тріскатись і рідина увариться, близько 8-10 хвилин.

3. Зніміть соус з вогню і дайте охолонути перед подачею на стіл.

Найкраще смакувати стравою у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.