Прованські трави
Прованські травиПрованські трави

Прованські трави


61 грн 250 мл
250 мл Є в наявності
- +
майоран, петрушка, базилік, кріп, орегано, фенхель, коріандр / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 50±3г.
на 100г в середньому: білки - 12,3 г, жири - 6,5 г, вуглеводи - 25,9 г. Калорійність - 259,3 Ккал.
12 місяців

Чим особлива суміш ПРОВАНСЬКІ ТРАВИ?

  • Прованські трави - цу суміш прянощів власного виробництва.
  • Тим'ян - це  ідеальна пряність для жирної їжі, він значно збагачує і покращує смак страв, а також сприяє їх перетравленню;
  • Орегано позитивно впливає на травну систему, підвищує тонус, підсилює секреторну функцію і перистальтику кишківника та збуджує апетит;
  • Розмарин - сильний стимулятор і джерело антиоксидантів, надасть омолоджуючого ефекту всьому організму;
  • Кріп покращує роботу травних залоз і всього ШКТ.

Як використовувати ПРОВАНСЬКІ ТРАВИ?

  • Прованські трави чудово доповнять смак будь-яких супів, соусів, салатів та хліба;
  • Додавайте суміш за 10-15 хвилин до закінчення приготування страви;
  • Щоб отримати смачну та корисну заправку для салатів змішайте 1 ч.л. суміші, 2 ст.л. оливкової олії та 1 зубчик часнику.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту;
  • Вагітним, а також  людям, які страждають гіпертонією та гіпотонією рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання цього продукту.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Рататуй на грилі

Інгредієнти:
1. Томати - 2 шт
2. Баклажани - 2 шт
3. Солодкий перець — 2 шт
4. Кабачок —1 шт
5. Цибуля — 2 шт
6. Часник — 3 зуб.
7. Кокосова олія — ​​40 мл
8. Лимон — 1/2 шт
9. Сіль, перець — за смаком
10. Прованські трави — 1 ст.л
11. Пармезан (за бажанням) — 100 г

Приготування:
1. Розріжте томати на четвертинки, солодкий перець очистіть і наріжте смужками. Баклажани і кабачок - кружальцями, цибулю - товстими кільцями, часник - тонкими пластинками.

2. Покладіть овочі у велику миску, посипте прованськими травами, полийте оливковою олією і добре перемішайте. Залиште при кімнатній температурі на 30-60 хв.

3. Смажте на сильному вогні на встановленому на решітці піддоні до тих пір, поки овочі не стануть м'якими. Це займає зазвичай близько 15 хвилин.

4. Викладіть обсмажені овочі на блюдо, посоліть, поперчіть, полийте олією, соком половини лимона, посипте нарізаною зеленню і натертим пармезаном.

Підготовлені для смаження баклажани, перці і кабачки, перед тим як маринувати в олії, можна замочити на 30 хв. в холодній воді - тоді вони точно не пересохнуть і залишаться соковитими.

Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному контейнері (краще скляному) в темному сухому місці.