Масала до чаю та кави
Масала до чаю та кавиМасала до чаю та кави

Масала до чаю та кави


81 грн 100 мл
100 мл Під замовлення (1 доба)
- +
імбир, куркума, кориця, кардамон, гвоздика, мускатний горіх, перець чорний, бодян, чілі, ванілін. / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 50±3 г.
100 г: білки — 15 г, жири — 15 г, вуглеводи — 45 г. Калорійність — 379 Ккал.
12 місяців.


Чим особлива масала до чаю та кави?

  • Чайна масала — суміш пряностей з насиченим ароматом і пряним, пекучо-солодким смаком.

  • Імбир і кориця мають протизапальні властивості і особливо корисні при простудних захворюваннях.

  • В основі суміші — куркума. Це природний антибіотик, який знімає запалення і очищує кров від токсинів.

  • Масала — природний енергетик. Вона бадьорить, тонізує і усуває сонливість. Ми любимо смакувати її з ранковою кавою:)

Як використовувати масалу?

  • Традиційна суміш для приготування напою на основі чорного чаю та молока. Додавайте у трав’яний чай, каву або фруктові напої. 
  • Можна приготувати самостійний напій з масалою. Для цього змішайте 1/3 ч.л. масали з медом та лимоном. 
  • При використанні додавайте 1/3 ч.л. масали на 200-250 г напою. 

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Вживати дітям до 3-х років та вагітним жінкам.

Детальніше
  • Ефективний засіб при захворюваннях судин, а також при застудних та інфекційних хворобах.

  • Рекомендується вживати чайну масалу при авітамінозі, послабленому імунітеті та всім, хто дотримується дієти.




Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Масала-кава

Інгредієнти:

  1. Кава 1 ст. л.

  2. Мед чи сироп  1-2 ч.л.

  3. Молоко рослинне за смаком  ½ скл.

  4. Вода - ½ скл.

  5. Масала до чаю та кави - ⅓ ч.л.


Приготування:

1. Воду і молоко налийте в каструлю і доведіть до кипіння.

2. До киплячої рідини додайте каву. Перемішайте і додайте спеції. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння і варіть на дуже повільному вогні 3 хвилини.

3. Процідіть через сито в чистий сотейник і, постійно помішуючи, підігрійте на повільному вогні до кипіння. Залиште трішки настоятись. Додайте мед чи сироп та розмішайте.

Ароматна і пряна кава готова! Подавайте теплою.

Масала-чай


Інгредієнти на 1 порцію:

  1. Молоко (рослинне за смаком) ½ скл.

  2. Вода 1 скл.

  3. Чай чорний/зелений ½ ст. л.

  4. Мед чи сироп  1 ч.л. (за бажанням).

  5. Масала до чаю та кави ⅓ ч.л.

  6. Лавровий лист — за бажанням.


Приготування:

1 Помістіть спеції в невелику каструльку, залийте склянкою води, доведіть до кипіння і кип'ятіть близько хвилини. Додайте чай і кип'ятіть ще хвилину.

2. Залийте склянкою молока, додайте ще лавровий листочок.

3. Доведіть молоко до кипіння і кип'ятіть близько однієї хвилини.

4. Готовий чай процідити через ситечко і додати мед чи сироп.
Подавайте теплим.

Написати відгук
Відгуки про товар (21)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.