


Карі класичний
41 грн 100 мл
100 мл
Є в наявності
коріандр, імбир, куркума, кориця, пажитник, фенхель, гвоздика,чілі / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 50±3г.
на 100г: білки - 12,7 г, жири - 13,8 г, вуглеводи - 25 г. Калорійність - 325 Ккал.
12 місяців
Чим особливий КАРІ КЛАСИЧНИЙ, та як його використовувати?
- Карі традиційно складається із суміші таких прянощів як кумин, коріандр, куркума, перець чілі, гірчиця та імбир;
- Ця суміш пряностей тонізує, додає енергії, очищає кров, пришвидшує регенерацію тканин;
- А ще він стимулює роботу травної системи, покращує мікрофлору кишечника та має антибактеріальну дію;
- Додавайте карі до будь-яких гарячих страв за смаком;
- Він відмінно поєднується з усіма овочевими стравами, рисом, сочевицею, машем, нутом, картоплею, супами, запіканками та овочевими пирогами.
В чому сила складових КЛАСИЧНОГО КАРІ?
- Кумин покращує пам’ять, мозкову діяльність, зміцнює та відновлює зір, допомагає побороти безсоння;
- Куркума відновлює і зміцнює печінку, а також знижує рівень холестерину;
- Чілі стимулює циркуляцію крові і “зігріває” внутрішні органи та суглоби, також є ефективним засобом при застудах;
- Імбир підсилює циркуляцію крові, має легку послаблюючу дію, пришвидшує обмінні процеси в організмі і сприяє спалюванню підшкірного жиру.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту;
- Карі погано поєднується з деякими ліками (наприклад аспірином);
- Не варто вживати у великих кількостях, а також при камінні у жовчному міхурі.
Кисло-солодкий соус з карі
Інгредієнти:
Натуральний йогурт — 100 г.;
Лимонний сік — 1 ст. л.;
Мед — ½ ч.л.;
Карі — ½ ч.л.;
Свіжомелений білий перець — за смаком;
Сіль морська — за смаком.
Приготування:
З'єднайте всі інгредієнти та ретельно їх перемішайте.
Потім сховайте суміш у холодильник щонайменше на 30 хв.
Смачного!
Підходить для будь-якого прийому їжі, особливо з овочами.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Зберігати в герметичному контейнері (краще скляному) в темному сухому місці.