Карі класичний
Карі класичнийКарі класичний

Карі класичний


40 грн 100 мл
100 мл Є в наявності
- +
коріандр, імбир, куркума, кориця, пажитник, фенхель, гвоздика,чилі / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 50±3г.
на 100г: білки - 12,7 г, жири - 13,8 г, вуглеводи - 25 г. Калорійність - 325 Ккал.
12 місяців.

Чим особливий КАРІ КЛАСИЧНИЙ та як його використовувати?

  • Карі традиційно складається із суміші  таких прянощів як кумин, коріандр, куркума, перець чилі, гірчиця та імбир.
  • Ця суміш пряностей тонізує, додає енергії, очищає кров, пришвидшує регенерацію тканин.
  • А ще карі стимулює роботу травної системи, покращує мікрофлору кишечника та має антибактеріальну дію.
  • Ця спеція корисна при діареї та дизентерії.
  • Карі знижує рівень холестерину, покращує роботу печінки, запобігає утворенню токсинів, бореться з атеросклерозом, виводить жирові відкладення з артерій та організму.
  • Додавайте карі до будь-яких гарячих страв за смаком.
  • Карі відмінно поєднується з  усіма овочевими стравами, рисом, сочевицею, машем, нутом, картоплею, супами, запіканками та овочевими пирогами.

У чому користь складових КЛАСИЧНОГО КАРІ?

  • Кумин покращує пам’ять, мозкову діяльність, зміцнює та відновлює зір, допомагає побороти безсоння.
  • Куркума відновлює і зміцнює печінку, а також знижує рівень холестерину.
  • Чилі стимулює циркуляцію крові і “зігріває” внутрішні органи та суглоби, також є ефективним засобом при застудах.
  • Імбир підсилює циркуляцію крові, має легку послаблюючу дію, пришвидшує обмінні процеси в організмі і сприяє спалюванню підшкірного жиру.

Чого не варто?

  • Не варто споживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Карі погано поєднується з деякими ліками (наприклад, аспірином).
  • Не варто споживати у великих кількостях, а також при камінні у жовчному міхурі, після перенесеного інсульту.
  • Не варто споживати при гемофілії,  тромбофлебіті, схильності до утворення тромбів.
  • Не варто споживати дітям до 3-х років.
  • Не варто споживати вагітним та годуючим.
  • При вживанні карі враховуйте, що приправа здатна вповільняти згортання крові.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Кисло-солодкий соус із карі


Інгредієнти:

  1. Натуральний йогурт — 100 г.

  2. Лимонний сік — 1 ст. л.

  3. Мед — ½ ч.л.

  4. Карі — ½ ч.л.

  5. Свіжомелений білий перець — за смаком.

  6. Сіль морська — за смаком.

Приготування:

  1. З'єднайте всі інгредієнти та ретельно їх перемішайте.

  2. Потім сховайте суміш у холодильник щонайменше на  30 хв.

Смачного!

Підходить для будь-якого прийому їжі, особливо з овочами.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному контейнері (краще скляному) в темному сухому місці.