



Італійські трави
61 грн 250 мл
250 мл
Є в наявності
паприка червона, часник, орегано, кмин, базилік, розмарин, петрушка, цибуля, сіль / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 50±5г
на 100г в середньому: білки - 12,3 г, жири - 6,5 г, вуглеводи - 25,9 г. Калорійність - 259,3 Ккал.
12 місяців
Чим особлива суміш ІТАЛІЙСЬКІ ТРАВИ, та як її використовувати?
- Італійські трави давно використовуються в середземноморській, французькій та інших кухнях світу. Їх додають при приготуванні піци, вегетаріанської лазаньї, пасти, пирогів, салатів, тощо;
- Суміш італійських трав допоможе полегшити безсольову дієту;
- Така суміш чудово поєднується з зеленню, перцем та цибулею;
- Додавайте суміш за 10-15 хвилин до закінчення приготування страви;
- Щоб отримати смачну та корисну заправку для салатів змішайте 1 ч.л. суміші, 2 ст.л. оливкової олії та 1 зубчик часнику.
В чому сила складових суміші ІТАЛІЙСЬКИХ ТРАВ?
- Корисні властивості шавлії здатні забезпечити стимулюючий вплив на нервову систему, лікуючи таким чином атеросклероз;
- Базилік додає стравам дуже приємного запаху і ніжного смак, якому характерна легка гірчинка і солодкий присмак;
- Чабер використовується при лікуванні захворювань серцево-судинної, травної та нервової систем;
- Орегано позитивно впливає на травну систему, підвищує тонус, підсилює секреторну функцію і перистальтику кишківника та збуджує апетит.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту;
- Не рекомендується вживати цю суміш вагітним та в період лактації.
Соус з італійськими травами
Інгредієнти:
Натуральний йогурт — 100 г.;
Соєвий соус (можна замінити маринадом з темних оливок) — 1 ст.л.;
Бальзамічний оцет — ½ ч.л.;
Італійські трави — 1/2 ч.л.;
Сіль та перець — за смаком
⠀
Приготування:
Змішайте всі інгредієнти та сховайте суміш до холодильника хоча б на 30 хвилин.
Смачного!
Підходить для-будь якого прийому їжі. Особливо смакує з овочами.
Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Зберігати в герметичному контейнері (краще скляному) в темному сухому місці.