Італійські трави
Італійські травиІталійські трави

Італійські трави


55 грн/ 250 мл
250 мл Є в наявності

- +
Шавлія, базилік, материнка (орегано), чабер, цибуля, часник, майоран / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 50±5г
на 100г в середньому: білки - 12,3 г, жири - 6,5 г, вуглеводи - 25,9 г. Калорійність - 259,3 Ккал.
12 місяців

Чим особлива суміш ІТАЛІЙСЬКІ ТРАВИ, та як її використовувати?

  • Італійські трави давно використовуються в середземноморській, французькій та інших кухнях світу. Їх додають при приготуванні піци, вегетаріанської лазаньї, пасти, пирогів, салатів, тощо;
  • Суміш італійських трав допоможе полегшити безсольову дієту;
  • Така суміш чудово поєднується з зеленню, перцем та цибулею;
  • Додавайте суміш за 10-15 хвилин до закінчення приготування страви;
  • Щоб отримати смачну та корисну заправку для салатів змішайте 1 ч.л. суміші, 2 ст.л. оливкової олії та 1 зубчик часнику.

В чому сила складових суміші ІТАЛІЙСЬКИХ ТРАВ?

  • Корисні властивості шавлії здатні забезпечити стимулюючий вплив на нервову систему, лікуючи таким чином атеросклероз;
  • Базилік додає стравам дуже приємного запаху і ніжного смак, якому характерна легка гірчинка і солодкий присмак;
  • Чабер використовується при лікуванні захворювань серцево-судинної, травної та нервової систем;
  • Орегано позитивно впливає на травну систему, підвищує тонус, підсилює секреторну функцію і перистальтику кишківника та збуджує апетит.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту;
  • Не рекомендується вживати цю суміш вагітним та в період лактації.

Детальніше
  • Італійські трави додадуть особливого аромату супам, хлібу, соусам, салатам;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Соус з італійськими травами


Інгредієнти:

  1. Натуральний йогурт — 100 г.;

  2. Соєвий соус (можна замінити маринадом з темних оливок) — 1 ст.л.;

  3. Бальзамічний оцет — ½ ч.л.;

  4. Італійські трави — 1/2 ч.л.;

  5. Сіль та перець — за смаком

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти та сховайте суміш до холодильника хоча б на 30 хвилин.

Смачного!

Підходить для-будь якого прийому їжі. Особливо смакує з овочами.

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному контейнері (краще скляному) в темному сухому місці.