Десертна масала
Десертна масалаДесертна масала

Десертна масала


61 грн 100 мл
100 мл Є в наявності
- +
кориця, коріандр, кардамон, мускатний горіх, гвоздика, бодян, перець духмяний / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 50±3г.
на 100 г: білки - 15 г, жири - 15 г, вуглеводи - 45 г. Калорійність - 379 Ккал.
12 місяців.


Що таке ДЕСЕРТНА МАСАЛА та як її використовувати?

  • Десертна масала - це унікальна суміш прянощів: коріандру, кориці, кардамону, мускатного горіха, гвоздики, бодяну та духмяного перцю.
  • Вона сприяє легшому перетравленню зернових та має зігріваючий ефект.
  • Десертна масала надасть запашного аромату і витонченого смаку різноманітним кондитерським виробам. Додавайте її при замішуванні тіста або до начинок.
  • Використовуйте десертну суміш прянощів як натуральний ароматизатор під час приготування джемів та варення, а також додавайте за смаком у каву, чай, молоко, фруктові напої.

У чому користь складових ДЕСЕРТНОЇ МАСАЛИ?

  • Коріандр - відмінна профілактика шлункових захворювань, допомога печінці і запорука здорового апетиту.
  • Мускатний горіх сприяє покращенню розумової діяльності, підсилює концентрацію та пам'ять.
  • Бадьян  покращує роботу імунної системи та підвищує опірність організму до інфекцій.
  • Гвоздика знищує бактерії та віруси, добре  впливає на дихальні шляхи, зігріває тіло при простуді і покращує кровообіг.

Чого не варто?

  • Не варто споживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Не варто споживати дітям до 3-х років.
  • Не варто споживати вагітним жінкам.
  • Годуючим мамам споживати з обережністю, не перевищувати денну норму (1/4 чайної ложки на день). Варто порадитися із  лікарем перед споживанням.

Детальніше

  • Десертна масала збагатить смак печива, пирогів, кексів, булочок, тортів, пряників, молочних десертів, сиркових мас, пудингів, солодких поливок, печених фруктів.
  • Здатна продовжити термін придатності продуктів завдяки антисептичним властивостям.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Чатні яблучно-сливовий


Інгредіенти:

  1. Слива — 500г.

  2. Яблука кисло-солодкі — 500г.

  3. Лимон — 1 шт.

  4. Чилі перець — 1 шт.

  5. Імбир (свіжий) — 1 ст.л.

  6. Цибуля червона — 2 шт.

  7. Часник (можна замінити — 1/5 ч.л. асафетиди) —  1 ч.л.

  8. Гірчиця — 1 ч.л.

  9. Цукор кокосовий — 100- 150 г.

  10. Десертна масала —  1 ч.л.

  11. Перець білий — за смаком.

Приготування:

  1. Фрукти помийте і поріжте. З лимона вичавіть сік. Почистіть і поріжте цибулю, часник, імбир, чилі. У мультиварку закиньте сливу, яблука, лимонний сік і цукор, цибулю. На режимі «випічка» довести до кипіння, потім включити режим «гасіння» години на 2.

  2. Прянощі перетріть у ступці.

  3. Додайте до майже готового чатні імбир, часник, наші спеції і протушкуйте ще 30 хв. Гарячим наливаємо в чисті стерильні банки.

Готово!

Чатні чудово підходить до страв із соєвим фаршем, битками та стейками.

Чатні з білковими стравами споживайте краще у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному контейнері (краще скляному) в темному сухому місці.