Десертна масала
Десертна масалаДесертна масала

Десертна масала


75 грн 50 г
50 г Є в наявності
- +
кориця, коріандр, кардамон, мускатний горіх, гвоздика, бодян, перець духмяний / Україна. Вага без банки: 50±3г.
на 100 г: білки — 15 г, жири — 15 г, вуглеводи — 45 г. Калорійність — 379 Ккал.
12 місяців.


Що таке десертна масала та в чому її користь?

  • Десертна масала — це суміш прянощів: коріандру, кориці, кардамону, мускатного горіха, гвоздики, бодяну та духмяного перцю.
  • Кориця містить кальцій і клітковину, які необхідні для серцево-судинної системи.
  • Коріандр багатий на дубильні речовини. Вони захищають клітини організму від вірусів.
  • Мускатний горіх вбиває бактерії в роті та покращує здоров'я зубів і ясен.
  • Кардамон стимулює секрецію шлункового соку і покращує травлення.

Як використовувати десертну масалу?

  • Додавайте у кондитерські вироби, десерти для пряного аромату. Можна додавати і у тісто, і у начинку. 
  • Використовуйте масалу як натуральний ароматизатор для джемів та варення. Класно смакує до кави, чаю, в молоці, фруктових напоях і коктейлях.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Вживати дітям до 3-х років та вагітним жінкам.

Детальніше

  • Десертна масала збагатить смак печива, пирогів, кексів, булочок, тортів, пряників, молочних десертів, сиркових мас, пудингів, солодких поливок, печених фруктів.
  • Здатна продовжити термін придатності продуктів завдяки антисептичним властивостям.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Чатні яблучно-сливовий


Інгредіенти:

  1. Слива — 500г.

  2. Яблука кисло-солодкі — 500г.

  3. Лимон — 1 шт.

  4. Чилі перець — 1 шт.

  5. Імбир (свіжий) — 1 ст.л.

  6. Цибуля червона — 2 шт.

  7. Часник (можна замінити — 1/5 ч.л. асафетиди) —  1 ч.л.

  8. Гірчиця — 1 ч.л.

  9. Цукор кокосовий — 100- 150 г.

  10. Десертна масала —  1 ч.л.

  11. Перець білий — за смаком.

Приготування:

  1. Фрукти помийте і поріжте. З лимона вичавіть сік. Почистіть і поріжте цибулю, часник, імбир, чилі. У мультиварку закиньте сливу, яблука, лимонний сік і цукор, цибулю. На режимі «випічка» довести до кипіння, потім включити режим «гасіння» години на 2.

  2. Прянощі перетріть у ступці.

  3. Додайте до майже готового чатні імбир, часник, наші спеції і протушкуйте ще 30 хв. Гарячим наливаємо в чисті стерильні банки.

Готово!

Чатні чудово підходить до страв із соєвим фаршем, битками та стейками.

Чатні з білковими стравами споживайте краще у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.