Сванська сіль зелена
Сванська сіль зеленаСванська сіль зелена

Сванська сіль зелена


45 грн 110 г
110 г Немає в наявності
- +
Сванська сіль зелена, Грузія.
Калорійність на 100 г - 5, 00 ккал.
12 місяців.

Чим особлива СВАНСЬКА СІЛЬ зелена?

  • Сванська сіль – традиційна грузинська спеція із суміші прянощів та солі, яка надає їжі приємного аромату та пряного смаку;
  • ТСванська сіль  збуджує апетит, сприяє виділенню шлункового соку, стимулює процес перетравлення їжі та знімає спазми кишечника;
  • Завдяки багатому складу, сванська сіль знищує патогенні бактерії, знижує рівень холестерину, відновлює клітини мозку та тіла, а також корисна при захворюваннях судин.

Як використовувати СВАНСЬКУ СІЛЬ зелену?

  • Сванська сіль – універсальна спеція, якою можна повністю замінити сіль.
  • Додавайте її до будь-яких страв щоб підкреслити смак їжі та надати їй неперевершеного аромату.
  • Чудово поєднується сванська сіль із різноманітними овочами, рисом, бобовими, крупами та сиром.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати сванську сіль при підвищеній чутливості до будь-якого із компонентів.


Детальніше

  • Зберігайте баночку зі спеціями так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже спеції  від змішування з  іншими ароматами і від потрапляння всередині  спецій вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Статті від "Смак Життя": Прянощі - це природні ліки 

Сванська сіль – приправа з грузинським характером 

Тофу-кебаб з соусом з коріандру в домашніх умовах

Інгредієнти:


  1. Цукіні або кабачок — 2 шт.

  2. Тофу — 300 г.

  3. Базилік — 1 ч.л.

  4. Масло кокосове — 2 ст.л.

  5. Перець халапеньо або чилі — ½ шт.

  6. Сік лайма ½ шт.

  7. Цибуля зелена  — 3 шт.

  8. Імбир — 1 ст.л.

  9. Сванська сіль зелена — 2 ч.л.


Приготування:

1.Нагрійте гриль до середнього рівня.

2. Подрібніть перець.

3. У блендері, змішайте до однорідної маси базилік, масло, перець, тертий імбир, сік лайма і зелену цибулю (білу частину залиште на потім), приправте сванською сіллю.

4. Наріжте тофу на 12 однакових кубиків, кабачок на середні кружечки, а білу частину зеленої цибулі на палички в 3-4 см довжиною.

5. Скропіть овочі маслом, приправте сванською сіллю.

6. Змастіть тофу в частині соусу з базиліку.

7.Нанизайте однакову кількість шматочків тофу, кабачку і цибулі на чотири шампури.

8. Готуйте на грилі кебаб до м'якості кабачку 11-13 хв., перевертаючи час від часу.

Знову змастіть соусом шашлички і знову прожарюйте протягом 0,5-1 хв.

Подавайте шашлики з соусом і халапеньйо.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.