


Сванська сіль (суміш, мікс)
Чим особлива СВАНСЬКА СІЛЬ (суміш, мікс)?
- Сванська сіль – традиційна грузинська спеція із суміші прянощів та солі, яка надає їжі приємного аромату та пряного смаку;
- Така сіль збуджує апетит, сприяє виділенню шлункового соку, стимулює процес перетравлення їжі та знімає спазми кишечника;
- Завдяки багатому складу, сванська сіль знищує патогенні бактерії, знижує рівень холестерину, відновлює клітини мозку та тіла, а також корисна при захворюваннях судин.
Як використовувати СВАНСЬКУ СІЛЬ (суміш, мікс)?
- Сванська сіль – універсальна спеція, якою можна повністю замінити сіль;
- Додавайте її до будь-яких страв щоб підкреслити смак їжі та надати їй неперевершеного аромату;
- Чудово поєднується з різноманітними овочами, рисом, бобовими, крупами та сиром.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Салат з редиски зі сметаною
Інгредієнти:
Редиска середнього розміру — 10 шт
Пучок зеленої цибулі (2-3 см в діаметрі) — 1 шт.;
Листя салату — 1 шт.;
Сметана (як варіант кокосові вершки або Соус “Сметанковий”)— 3-4 ст.л.;
Сванська сіль - 1/3 ч.л.
Приготування:
Листя салату вимийте, просушіть, наріжте широкими смужками. Редиску вимийте й обсушіть, зріжте корінець і залишки гички, якщо головки редиски дрібні наріжте їх кружальцями 2 мм шириною і розріжте наполовину, якщо вони великі.
З'єднайте цибулю, кріп, листя салату і редиску, посоліть , додайте сметану (соус), перемішайте.
Від солі редис і зелень швидко пускають сік тому салат солити і перемішувати необхідно безпосередньо перед подачею.
Подавайте відразу ж.
Смачного!
Підходить для обіднього та вечірнього прийому їжі.
Баклажани по-грузинськи
Інгредієнти:
Баклажани - 1шт. (400 г.);
Перець болгарський - 300 г.;
Цибуля - 200 кг.;
Часник - 2 зубч.;
Вода - 300 мл.;
Томатна паста - 80 г.;
Сіль сванська - 1/2 ч.л.;
Цукор кокосовий — 2 ч.л.;
Оцет яблучний (рисовий) — 20 мл.;
Кокосова олія — 20 мл.;
Аджика суміш — 1/2 ч.л.
Приготування:
Перець помийте, очистіть від насіння, поріжте соломкою.
Баклажани поріжте досить великими брусочками (шкіру не знімайте).
Почистіть цибулю та наріжте півкільцями.У 1,5 л води розведіть томатну пасту. Якщо хочете, можете пропустити помідори через соковижималку, щоб вийшло 1,5 л. соку.
Овочі викладіть у велику каструлю, залийте розведеним соком і поставте на середній вогонь, періодично помішуючи.
Коли суміш почне закипати, додайте сіль, цукор, аджику, олію і оцет. Варіть на середньо-слабкому вогні, помішуючи, 40 хв. Потім додайте часник, пропущений через прес, перемішайте і варіть ще 10 хв.
Після остигання приберіть до холодильника на декілька годин або на ніч. Вранці можете насолоджуватися смачним салатом.
Смачного!
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.
Відгуки про товар (10)
Із цим товаром рекомендуємо

Чілі перець мелений
100 г 100 г 23 грн
Паприка солодка мелена
100 г 100 г 25 грн