Сванська сіль (суміш, мікс)
Сванська сіль (суміш, мікс)Сванська сіль (суміш, мікс)

Сванська сіль (суміш, мікс)


41 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
коріандр мелений, куркума, перець чилі, насіння кропу (мелене), уцхо-сунелі, часник, сіль / Грузія.
Калорійність на 100 г - 5, 00 ккал
12 місяців

Чим особлива СВАНСЬКА СІЛЬ (суміш, мікс)?

  • Сванська сіль – традиційна грузинська спеція із суміші прянощів та солі, яка надає їжі приємного аромату та пряного смаку;
  • Така сіль збуджує апетит, сприяє виділенню шлункового соку, стимулює процес перетравлення їжі та знімає спазми кишечника;
  • Завдяки багатому складу, сванська сіль знищує патогенні бактерії, знижує рівень холестерину, відновлює клітини мозку та тіла, а також корисна при захворюваннях судин.

Як використовувати СВАНСЬКУ СІЛЬ (суміш, мікс)?

  • Сванська сіль – універсальна спеція, якою можна повністю замінити сіль;
  • Додавайте її до будь-яких страв щоб підкреслити смак їжі та надати їй неперевершеного аромату;
  • Чудово поєднується з різноманітними овочами, рисом, бобовими, крупами та сиром.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Класичний варіант жовтої сванської солі містить мелений коріандр, уцхо-сунелі, кмин, часник, кріп, перець чілі, шафран імеретинський та сіль;
  • Класичний варіант червоної сванської солі складається з коріандру меленого, сумаху, паприки, часнику, перцю чілі, кропу, солі;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з редиски зі сметаною


Інгредієнти:

  1. Редиска середнього розміру — 10 шт

  2. Пучок зеленої цибулі (2-3 см в діаметрі) — 1 шт.;

  3. Листя салату — 1 шт.;

  4. Сметана (як варіант кокосові вершки або Соус “Сметанковий”)— 3-4 ст.л.;

  5. Сванська сіль - 1/3 ч.л.

Приготування:

  1. Листя салату вимийте, просушіть, наріжте широкими смужками. Редиску вимийте й обсушіть, зріжте корінець і залишки гички, якщо головки редиски дрібні наріжте їх кружальцями 2 мм шириною і розріжте наполовину, якщо вони великі.

  2. З'єднайте цибулю, кріп, листя салату і редиску, посоліть , додайте сметану (соус), перемішайте.
    Від солі редис і зелень швидко пускають сік тому салат солити і перемішувати необхідно безпосередньо перед подачею.
    Подавайте відразу ж.

Смачного!


Підходить для обіднього та вечірнього прийому їжі.


Баклажани по-грузинськи


Інгредієнти:

  1. Баклажани - 1шт. (400 г.);

  2. Перець болгарський - 300 г.;

  3. Цибуля - 200 кг.;

  4. Часник  - 2 зубч.;

  5. Вода - 300 мл.;

  6. Томатна паста - 80 г.;

  7. Сіль сванська - 1/2 ч.л.;

  8. Цукор кокосовий — 2 ч.л.;

  9. Оцет яблучний (рисовий) — 20 мл.;

  10. Кокосова олія — 20 мл.;

  11. Аджика суміш — 1/2 ч.л.

Приготування:

  1. Перець помийте, очистіть від насіння, поріжте соломкою.
    Баклажани поріжте досить великими брусочками (шкіру не знімайте).
    Почистіть цибулю та наріжте півкільцями.

  2. У 1,5 л води розведіть томатну пасту. Якщо хочете, можете пропустити помідори через соковижималку, щоб вийшло 1,5 л. соку.

  3. Овочі викладіть у велику каструлю, залийте розведеним соком і поставте на середній вогонь, періодично помішуючи.

  4. Коли суміш почне закипати, додайте сіль, цукор, аджику, олію і оцет. Варіть на середньо-слабкому вогні, помішуючи, 40 хв. Потім додайте часник, пропущений через прес, перемішайте і варіть ще 10 хв.

  5. Після остигання приберіть до холодильника на декілька годин або на ніч. Вранці можете насолоджуватися смачним салатом.

Смачного!
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.