Чим особлива СВАНСЬКА СІЛЬ червона?
- Сванська сіль – традиційна грузинська спеція із суміші прянощів та солі, яка надає їжі приємного аромату та пряного смаку;
- Класичний варіант червоної сванської солі складається з коріандру меленого, сумаху, паприки, часнику, перцю чілі, кропу, солі;
- Така сіль збуджує апетит, сприяє виділенню шлункового соку, стимулює процес перетравлення їжі та знімає спазми кишечника;
- Завдяки багатому складу, сванська сіль знищує патогенні бактерії, знижує рівень холестерину, відновлює клітини мозку та тіла, а також корисна при захворюваннях судин.
Як використовувати СВАНСЬКУ СІЛЬ червона?
- Сванська сіль – універсальна спеція, якою можна повністю замінити сіль;
- Додавайте її до будь-яких страв щоб підкреслити смак їжі та надати їй неперевершеного аромату;
- Чудово поєднується з різноманітними овочами, рисом, бобовими, крупами та сиром.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Італійський крем-суп
1. Кабачки — 1 шт.;
2. Картопля — 2 шт.;
3. Морква — 1 шт.;
4. Куркума — 2 ч.л.;
5. Розмарин — 1/3 ч.л.;
6. Сванська сіль червона — 1/3 ч.л.;
7. Горбузова (гірчична) олія — за смаком.
Приготування:
Почистіть картоплю і моркву, поріжте на великі кубики. Відваріть їх в першу чергу.
Почистіть кабачок, потім поріжте на великі кубики, відваріть біля 5хв.
Коли все дойде до стану напівготовності, вилийте в блендер. При чому спочатку краще овочі, а потім поступово додайте воду, доводячи суп до потрібного рівня густоти.
Потім в блендер додайте куркуму, сіль та все змішайте.
Готову суміш вилийте в каструлю для супу.
Зверху посипте розмарином, накрийте кришкою і дайте трохи настоятися.
У тарілку з готовим супом додайте гарбузову чи гірчичну олію - краще всяких вершків!
Смачного!
Чудово пасує для будь якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.