Сванська сіль червона
Сванська сіль червонаСванська сіль червона

Сванська сіль червона


39 грн/ 85 г
85 г Є в наявності

- +
Сванська сіль червона; Грузія
12 місяців


Чим особлива СВАНСЬКА СІЛЬ червона?

  • Сванська сіль – традиційна грузинська спеція із суміші прянощів та солі, яка надає їжі приємного аромату та пряного смаку;
  • Класичний варіант червоної сванської солі складається з коріандру меленого, сумаху, паприки, часнику, перцю чілі, кропу, солі;
  • Така сіль збуджує апетит, сприяє виділенню шлункового соку, стимулює процес перетравлення їжі та знімає спазми кишечника;
  • Завдяки багатому складу, сванська сіль знищує патогенні бактерії, знижує рівень холестерину, відновлює клітини мозку та тіла, а також корисна при захворюваннях судин.

Як використовувати СВАНСЬКУ СІЛЬ червона?

  • Сванська сіль – універсальна спеція, якою можна повністю замінити сіль;
  • Додавайте її до будь-яких страв щоб підкреслити смак їжі та надати їй неперевершеного аромату;
  • Чудово поєднується з різноманітними овочами, рисом, бобовими, крупами та сиром.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Класичний варіант жовтої сванської солі містить мелений коріандр, уцхо-сунелі, кмин, часник, кріп, перець чілі, шафран імеретинський та сіль;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Італійський крем-суп

Інгредієнти:
1. Кабачки — 1 шт.;
2. Картопля — 2 шт.;
3. Морква — 1 шт.;
4. Куркума —  2 ч.л.;
5. Розмарин —  1/3 ч.л.;
6. Сванська сіль червона — 1/3 ч.л.;
7. Горбузова (гірчична) олія — за смаком.

Приготування:
Почистіть картоплю і моркву, поріжте на великі кубики. Відваріть їх в першу чергу.

Почистіть кабачок, потім поріжте на великі кубики, відваріть біля 5хв.

Коли все дойде до стану напівготовності, вилийте в блендер. При чому спочатку краще овочі, а потім поступово додайте воду, доводячи суп до потрібного рівня густоти.

Потім в блендер додайте куркуму, сіль та все змішайте.
Готову суміш вилийте в каструлю для супу.

Зверху посипте розмарином, накрийте кришкою і дайте трохи настоятися.

У тарілку з готовим супом додайте гарбузову чи гірчичну олію - краще всяких вершків!
Смачного!

Чудово пасує для будь якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.