Сіль морська (середнього помолу)
Сіль морська (середнього помолу)Сіль морська (середнього помолу)

Сіль морська (середнього помолу)


27 грн 500 г
500 г Є в наявності
- +
Морська сіль / Туреччина.
Калорійність на 100 г - 1, 00 ккал
12 місяців

Чим особлива сіль морська (середнього помолу)?

  • Має легкий сіруватий відтінок завдяки калію у складі.
  • Джерело важливих мікроелементів:
    - калій — захищає від інфекцій та заражень;
    - натрій — виводить токсини з організму;
    - йод — регулює роботу гормонів;
    - цинк — підтримує роботу сечовивідної системи.
  • Всі мікроелементи природного походження, тому вони не розпадаються з часом й зберігають корисні властивості.
  • Невелика кількість солі розкриває смак страв і робить його більш насиченим.

Як використовувати сіль морську (середнього помолу)?

  • Такий помол найкраще використовувати для термообробки — варіння, тушіння чи запікання.
  • Можна додавати у ванни для тіла та ванночки для ніг. Морська сіль пом'якшує шкіру і знімає втому. 
    Розрахунок солі для ванни 100г солі на 1 літр води.
  • Використовуйте для полоскання хворого горла. Розчиніть 1 ч.л. солі у склянці теплої води та полощіть горло впродовж дня. Такий засіб допомагає навіть краще, ніж таблетки :)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Перевищувати добову норму вживання солі  не більше однієї чайної ложки (5 г).

Детальніше

  • Для боротьби з целюлітом морською сіллю розтирають проблемні місця, насипаючи її на губку або масажну щітку.
  • При нежиті, синуситах, ангінах розчин морської солі дозволить чудово промити носові пазухи, подібна процедура чудово сприяє знищенню шкідливих мікробів та вірусів.
  • Якщо замінити звичайну сіль в харчуванні морською, це сприяє поліпшенню здоров'я, адже споживання морської солі (в розумних кількостях) покращує обмін речовин і з організму починають активніше виводитися шлаки і токсини.
  • Зберігайте сіль так, щоб вона не піддавалася впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте сіль в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже її від змішування з ароматами і від потрапляння  вологи.

Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Крем-суп із цвітної капусти:


Інгредієнти:

  1. Середня цвітна капуста (розібрана на суцвіття) — 1 шт.

  2. Овочевий бульйон (або вода)— 1,5 скл.

  3. Кокосове молоко — ½ скл.

  4. Мелений кмин — ½ ч.л.

  5. Морська сіль — ¼ ч.л.

  6. Свіжозмелений чорний перець — 1/8 ч.л.

Приготування:

  1. Налийте в каструлю з герметичною кришкою холодної води на висоту 5 см.

  2. Вставте в каструлю кошик для варіння на пару і покладіть в неї капусту. Накрийте каструлю, доведіть воду до кипіння і варіть капусту на пару 15 хв.

  3. Перекладіть в блендер зварену  капусту, додайте бульйон, ¼ скл. молока, кмин, сіль і чорний перець і подрібнюйте до кремоподібного пюре до однорідності.

  4. Щоб досягти бажаної консистенції, влийте ще бульйону або молока (по ¼ скл. щоразу).

  5. Перелийте суп в каструлю, часто помішуючи, варіть на середньому вогні під кришкою близько 10 хв.

Подавайте суп гарячим.

Порада:
Суп можна охолодити, розлити в герметичні ємності і зберігати в холодильнику до 1 доби. Перед подачею перелийте суп в каструлю і прогрівайте його на слабкому вогні під кришкою приблизно 10 хв., часто помішуючи.
Якщо Ви не особливо любите крем-суп через консистенцію, можете як варіант робити суп-пюре з частини овочів, а решта цілими або нарізаними додати в суп під час остаточного варіння.
Також можете додати за смаком куркуму або шафран. Це додасть заряджаючий оптимізмом жовтий колір і неповторний аромат (цей варіант зазвичай готують без кмину і з вершками).
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.