Сіль чорна
Сіль чорнаСіль чорна

Сіль чорна


28 грн 200 г
200 г Під замовлення (1 доба)
- +
Сіль гімалайська чорна / Пакистан.
Калорійність на 100 г - 5, 00 ккал
12 місяців.

Чим особлива сіль чорна?

  • Чорна сіль  природна вулканічна сіль рожево-бурого кольору.
  • Насичена сірководнем, тому має яскраво-виражений яєчний запах.
  • Містить більше 70 природних мінералів. Особливо багата на:
    - хлорид натрію — підтримує нервову систему і кров'яний тиск;
    - залізо — складовий елемент клітин крові;
    - магній — регулює роботу мозку;
    - сірка — регулює обмінні процеси і роботу гормонів.
  • Містить мало хлориду натрію, тому не затримує воду в організмі і не викликає набряків.

Як використовувати сіль чорну?

  • Додавайте в усі страви замість звичайної солі. Вона підсилює смак їжі і класно поєднується зі сирими стравами, овочевими салатами, закусками та соусами.
  • Чорна сіль має насичений яєчний аромат, тому якщо ви раніше не куштували або аромат вам не подобається   додавайте її лише в гарячі страви. При термообробці ця сіль втрачає запах, але робить смак страв ще більш насиченим.
  • Можна використовувати як скраб для тіла.
    Для цього змішайте кілька столових ложок солі + ложку нерафінованої олії + кілька крапель ефірного масла. Скрабуйте такою сумішю тіло 1р/тиждень. Чорна сіль мягко видаляє мертві клітини шкіри і покращує її пружність.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Перевищувати добову норму вживання солі  не більше однієї чайної ложки (5 г).

Детальніше

  • Чорна сіль - відмінне джерело легкозасвоюваних мікроелементів та мінералів, зокрема заліза, яке надає їй характерного кольору.
  • Чорна сіль покращує апетит і перетравлення їжі, підсилює перистальтику кишківника, позбавляє від здуття та газоутворення, має дію легкого послаблюючого, усуває закрепи.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Тофу-скрембл



Інгредієнти (на 2 порції):
1. М’який тофу — 200 г; 2. Великий томат — 1 шт; 3. Чорна гімалайська сіль — ½ ч. л.; 4. Куркума — ¼ ч.л; 5. Карі — ⅓ ч.л.; 6. Кокосова олія — ½ ст.л.;


Приготування:
1. Томат опустіть в киплячу воду на 30 секунд, потім виловіть шумівкою і покладіть в холодильник на 5 хвилин. Зніміть шкірку. Можна також просто зрізати шкірку ножем.

2. У глибокій мисці розітріть виделкою тофу до крихти.

3. Розігрійте сковорідку, налийте в неї трохи кокосової олії. Дрібно наріжте охолоджений томат і протушкуйте його протягом 1 хв. Додайте тофу.

4. Перемішуючи, обсмажуйте тофу протягом 2 хв., а в кінці додайте карі, куркуму і чорну сіль. Викладіть готовий скрембл на скибочку бездріжджового хліба.

Готово!

Найкраще готувати в обідній час.


Салат “Мімоза”

Інгредієнти:

  1. Картопля відварена - 300 г;

  2. Морква відварена - 200 г;

  3. Асафетида 1/4 ч.л.;

  4. Чорна сіль - 1/2 ч.л.;

  5. Куркума - 1/2 ч.л.;

  6. Тофу - 200 г;

  7. Веганський майонез - 200 г;

  8. Норі - 1 лист.


Приготування:

2/3 частини тофу, чорну сіль, 2 ст.л. майонезу і норі помістіть в одну ємність і збивайте до однорідної маси в блендері.

Картоплю і моркву натріть на крупній тертці в різні ємності. Залишок тофу натріть на дрібній терці і змішайте з асафетидою, куркумою і сіллю. Викладіть шарами:
1 шар: Суміш тофу з норі.
2 шар: Кaртопля, трохи змастіть майонезом.
3 шар: Морква, змастіть її майонезом. 4 шар: Тофу з куркумою.

Помістіть салат на ніч в холодильник.

Подавайте охолодженим на святковий стіл.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (14)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.