


Карі ніжний (преміум)
30 грн 100 г
100 г
Є в наявності
Куркума, коріандр, кориця, гвоздика, імбир, пажитник / Індія.
на 100г: білки - 12,7 г, жири - 13,8 г, вуглеводи - 25 г. Калорійність - 325 Ккал.
12 місяців
Чим особливий КАРІ НІЖНИЙ (преміум)?
- Карі - найпоширеніша індійська приправа універсального застосування: здатна покращувати смакові якості будь-яких страв і забарвлювати їжу у золотистий колір;
- Карі традиційно складається із суміші таких прянощів як: коріандр, кумин, гірчиця, червоний перець, кориця, куркума, пажитник, гвоздика;
- Ця суміш пряностей тонізує, додає енергії, очищає кров, пришвидшує регенерацію тканин;
- А ще він стимулює роботу травної системи, покращує мікрофлору кишечника та має антибактеріальну дію.
Як використовувати КАРІ НІЖНИЙ (преміум)?
- Додавайте карі до будь-яких гарячих страв за смаком;
- Він відмінно поєднується з усіма овочевими стравами, рисом, сочевицею, машем, нутом, картоплею, супами, запіканками та овочевими пирогами;
- При вживанні карі враховуйте, що приправа здатна вповільняти згортання крові.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту;
- Карі погано поєднується з деякими ліками (наприклад аспірином);
- Не варто вживати у великих кількостях, а також при камінні у жовчному міхурі.
Яблучно-часниковий соус
Інгредієнти:
Яблука — 3 шт.;
Цибуля — 1 шт.;
Часник (можна замінити — 1/3 ч.л. асафетиди) — 3 зубч;
Корінь імбиру — 2 см;
Сік яблучний — 1/5 ст.л.;
Кокосова олія — 3 ст.л ;
Карі — 1 ч.л;
Сіль - за смаком.
Приготування:
Цибулю та часник подрібніть і обсмажуйте до прозорості. Додайте шматочки очищених яблук і тушкуйте, помішуючи, 5 хвилин.
Тим часом очистіть і натріть на дрібній тертці імбир. Відправте його в сковорідку. Залийте все яблучним соком, приправте карі і сіллю.
Накрийте кришкою і тушкуйте, поки яблука не почнуть розпадатися в пюре. Остудіть і подрібніть масу в блендері. Цей ніжний, трохи пряний яблучний соус відмінно підійде до страв з рисом.
Вживайте краще в першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
Із цим товаром рекомендуємо

Чілі перець мелений
100 г 100 г 23 грн
Карі класичний
100 мл 100 мл 41 грн