Карі ніжний (преміум)
Карі ніжний (преміум)Карі ніжний (преміум)

Карі ніжний (преміум)


32 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Куркума, коріандр, кориця, гвоздика, імбир, пажитник / Індія.
на 100г: білки - 12,7 г, жири - 13,8 г, вуглеводи - 25 г. Калорійність - 325 Ккал.
12 місяців.

Чим особливий карі ніжний (преміум)?

  • Карі — це традиційна індійська приправа з суміші пряностей.
  • Має пікантно-солодкий смак та аромат.
  • В основі карі — куркума. Це природний антибіотик, який знімає запалення і очищує кров від токсинів.
  • Інші спеції в складі мають такі корисні властивості:
    - коріандр — нормалізує виділення жовчі та процес травлення;
    - кориця — укріплює імунітет і знижує рівень цукру в крові;
    - пажитник — має відхаркуючу дію і зменшує кашель;
    - гвоздика — вбиває патогенні бактерії в кишківнику;
    - імбир — попереджає і зменшує прояви застуди.
  • Карі має потужну антибактеріальну дію, тому стимулює роботу травної системи і покращує мікрофлору кишківника.

Як використовувати карі ніжний (преміум)?

  • Додавайте до будь-яких гарячих страв за смаком. Ідеально поєднується зі всіма крупами, бобовими, картоплею, супами та м'ясними стравами.
  • Добре смакує у пряних соусах до рису чи заправках до овочів.
  • Якщо ви хочете спробувати більш гострий карі, радимо звернути увагу на карі класичний. У нього гостро-пікантний смак і аромат.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати при камінні у жовчному міхурі, язві та густій крові.
  • Не рекомендуємо вживати вагітним і годуючим мамам.

Детальніше

  • Ця спеція корисна при діареї та дизентерії.
  • Карі знижує рівень холестерину, покращує роботу печінки, запобігає утворенню токсинів, бореться з атеросклерозом, виводить жирові відкладення з артерій та організму.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Яблучно-часниковий соус



Інгредієнти:

  1. Яблука — 3 шт.

  2. Цибуля — 1 шт.

  3. Часник (можна замінити — 1/3 ч.л. асафетиди) — 3 зубчики.

  4. Корінь імбиру — 2 см.

  5. Сік яблучний — 1/5 ст.л.

  6. Кокосова олія — 3 ст.л.

  7. Карі — 1 ч.л.

  8. Сіль - за смаком.

Приготування:

  1. Цибулю та часник подрібніть і обсмажуйте до прозорості. Додайте шматочки очищених яблук і тушкуйте, помішуючи, 5 хвилин.

  2. Тим часом, очистіть і натріть на дрібній тертці імбир. Відправте його в сковорідку. Залийте все яблучним соком, приправте карі і сіллю.

  3. Накрийте кришкою і тушкуйте, поки яблука не почнуть розпадатися у пюре. Остудіть і подрібніть масу в блендері. Цей ніжний, трохи пряний яблучний соус відмінно підійде до страв із рисом.

Вживайте краще в першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.