Карі ніжний (преміум)
Карі ніжний (преміум)Карі ніжний (преміум)

Карі ніжний (преміум)


28 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Карі / Індія.
на 100г: білки - 12,7 г, жири - 13,8 г, вуглеводи - 25 г. Калорійність - 325 Ккал.
12 місяців

Чим особливий КАРІ НІЖНИЙ (преміум)?

  • Карі - найпоширеніша індійська приправа універсального застосування: здатна покращувати смакові якості будь-яких страв і забарвлювати їжу у золотистий колір;
  • Карі традиційно складається із суміші  таких прянощів як: коріандр, кумин, гірчиця, червоний перець, кориця, куркума, пажитник, гвоздика;
  • Ця суміш пряностей тонізує, додає енергії, очищає кров, пришвидшує регенерацію тканин;
  • А ще він стимулює роботу травної системи, покращує мікрофлору кишечника та має антибактеріальну дію.

Як використовувати КАРІ НІЖНИЙ (преміум)?

  • Додавайте карі до будь-яких гарячих страв за смаком;
  • Він відмінно поєднується з  усіма овочевими стравами, рисом, сочевицею, машем, нутом, картоплею, супами, запіканками та овочевими пирогами;
  • При вживанні карі враховуйте, що приправа здатна вповільняти згортання крові.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту;
  • Карі погано поєднується з деякими ліками (наприклад аспірином);
  • Не варто вживати у великих кількостях, а також при камінні у жовчному міхурі. 

Детальніше

  • Ця спеція корисна при діареї та дизентерії;
  • Карі знижує рівень холестерину, покращує роботу печінки, запобігає утворенню токсинів, бореться з атеросклерозом, виводить жирові відкладення з артерій та організму;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Яблучно-часниковий соус



Інгредієнти:

  1. Яблука — 3 шт.;

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Часник (можна замінити — 1/3 ч.л. асафетиди) — 3 зубч;

  4. Корінь імбиру — 2 см;

  5. Сік яблучний — 1/5 ст.л.;

  6. Кокосова олія — 3 ст.л ;

  7. Карі — 1 ч.л;

  8. Сіль - за смаком.

Приготування:

  1. Цибулю та часник подрібніть і обсмажуйте до прозорості. Додайте шматочки очищених яблук і тушкуйте, помішуючи, 5 хвилин.

  2. Тим часом очистіть і натріть на дрібній тертці імбир. Відправте його в сковорідку. Залийте все яблучним соком, приправте карі і сіллю.

  3. Накрийте кришкою і тушкуйте, поки яблука не почнуть розпадатися в пюре. Остудіть і подрібніть масу в блендері. Цей ніжний, трохи пряний яблучний соус відмінно підійде до страв з рисом.

Вживайте краще в першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.